Stichting Intermobiel

Mobiel Magazine december 2019 is uit van Stichting Intermobiel

Mobiel Magazine december 2019 van stichting intermobielNet voor de feestdagen kun je de tijd vullen met een nieuw Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel wat veel diverse inhoud bevat. Het is alweer de zestiende jaargang met zelfs meer dan 60 pagina’s aan inhoud, dus je bent er even zoet mee.

Een tipje van de sluier: Er is een uitgebreid interview met autoliefhebster Rilana die in september vip gast was bij de Formule 1 in Italië. Ze heeft al veel auto evenementen bijgewoond, maar dit werd een hele bijzondere voor haar. Het was namelijk haar eerste Formule 1 race. Ook komt aanbod hoe moeilijk het is om met een arbeidsbeperking een baan te vinden en een vast contract te krijgen. Doorzettingsvermogen en inzet zijn daarbij noodzaak. In columns komen thema’s als eenzaamheid aan bod naast ruimte vinden en betaalbare toegankelijke city trips. Er zijn twee mooie creaties in het kerst thema waar je mee aan de slag kunt naast zelf marsepein maken. De rest wordt aangevuld met gedichten en zeer verschillende recensies van een aangepast zorghotel tot boeken en films. In dit magazine vind je de winter terug in mooie foto’s en illustraties. De mooie vormgeving ligt weer in handen van Johan.

  

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft mee gedaan.

Heb je het magazine nog niet in je mailbox ontvangen, dan ben je nog niet aangemeld op het gratis mobiel magazine. Dat doe je door je hier gratis aan te melden met je e-mailadres.


Bijdragen
Wil je een bijdrage leveren aan het Mobiel Magazine of wil je je aanmelden om geïnterviewd te worden, mail dan naar mm@intermobiel.com. Wij als redactie zijn altijd op zoek naar mensen die willen schrijven voor het magazine of die hun verhaal willen delen. Ook redactievrijwilligers (zonder handicap) die mensen willen interviewen zijn van harte welkom. Je kunt ook bijvoorbeeld twee keer per jaar een bijdrage leveren.

 
Groetjes de redactie van het Mobiel Magazine
mm@intermobiel.com