Stichting Intermobiel

Een nieuw superdik Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel

Arnhem/Nederweert,  1 mei 2020

 

Vandaag is vervroegd het Mobiel Magazine van Intermobiel verschenen wat het dikste magazine tot nu toe is.Dit Mobiel Magazine is speciaal eerder uitgebracht, omdat veel mensen zich nu thuis vervelen vanwege het coronavirus. Normaal moet je je aanmelden om het magazine te lezen zodat het exclusief is, maar vanwege de corona tijd willen we het magazine openbaar zetten voor iedereen die het wil lezen. Bevalt het magazine je meld je dan wel aan zodat je in december het volgende nummer ontvangt wat niet openbaar zal verschijnen. 

 

Het is het dikste magazine wat we tot nu toe hebben uitgebracht, dus je bent er zeker de nodige uren zoet mee. In dit magazine komen verschillende Paralympische sporters aan het woord. We hadden de Paralympische Spelen in Tokio als thema voor dit magazine gekozen, maar helaas zijn de Spelen in Tokio vanwege het coronavirus een jaar verplaatst. Vandaar dat we de invloed van het coronavirus later aan de interviews hebben toegevoegd. Er zijn meer bijdragen over het coronavirus, want het treft natuurlijk iedereen in het dagelijks leven.  

 

Mobiel Magazine mei 2020Een tipje van de sluier: Er is een uitgebreid interview dat Johan had met rolstoelbasketbalster Sylvana van Hees. Jolet sprak met atletiekster Annette van Roozen. Hanneke vertelt over haar passie kamperen en haar kampeergeschiedenis van kinds af aan tot nu. Met een elektrische rolstoel kamperen is niet iets wat voor de hand ligt. Veroni vertelt over de zoektocht naar een beeldschermbril op sterkte als je huisgebonden bent en dus niet naar een opticien kunt gaan. Sanne overwint haar angst voor de tandarts en durft nu weer breeduit te lachen. Fons vertelt over zich ontladen en weer opladen. Helaas hebben wij geen aan- en uitknop zoals apparaten. In de knutselhoek staat een creatieve bijdrage van Tamara wat je met diamond painting steentjes kunt maken die je over hebt. In de receptenhoek staat de beroemde pasta van Emile die je echt moet proeven. Daarnaast hebben we meer recensies van kinderboeken dan ooit tevoren.

 

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft mee gewerkt. Klik op de voorzijde van het magazine om het magazine te lezen of op deze link.

 

Lezen
Als je op de afbeelding klikt, open je het nieuwe magazine. Je kunt het magazine daarna opslaan op je pc, tablet, smartphone of e-reader. Je kunt het ook openen op je Apple in iBooks. Neem even de moeite om ons te laten weten wat je van het magazine vindt! Dat waarderen we zeer!

 

Oude magazines lezen
Via deze link http://www.intermobiel.com/Nieuws/Mobiel-Magazine-exclusief/ kun je alle verschenen magazines van de afgelopen jaren lezen.

Bijdragen
Wil je een bijdrage leveren aan het Mobiel Magazine of wil je je aanmelden om geïnterviewd te worden, mail dan naar mm@intermobiel.com. Wij als redactie zijn altijd op zoek naar mensen die willen schrijven of die hun verhaal willen delen. Ook redactievrijwilligers zonder handicap die mensen willen interviewen zijn van harte welkom. Je kunt bijvoorbeeld twee keer per jaar een bijdrage leveren.

 

 

De redactie van het Mobiel Magazine
van Stichting Intermobiel