Stichting Intermobiel

Nieuw decembernummer Mobiel Magazine december 2020 is uit!

Mobiel Magazine december 2020Arnhem, 20 december 2020

Vandaag is het nieuwe december nummer van het Mobiel Magazine verstuurd naar wie erop aangemeld is. Als je aangemeld bent op het magazine heb je het magazine in de mailbox ontvangen. Als je niet bent aangemeld kan dat eenvoudig en gratis via deze link Aanmelden Mobiel Magazine | Stichting Intermobiel

Dit Mobiel Magazine staat weer boordenvol gevarieerde informatie.
Een tipje van de sluier over de inhoud. Veroni schrijft over ‘All lives matters’ als reactie op ‘Black Lives Matter’. Ieder leven telt of je nu wit, zwart, of geel of oranje bent. Iedereen moet kunnen zijn hoe hij of zij wil zijn. Er is een uitgebreid interview van Johan met Sylvia over  de nieuwe sport RaceRunning, wat in opkomst is. Jolet schrijft over de APK cursus die zij met haar partner gestart is. Sanne vertelt openhartig over haar eenzaamheid en dat ze dapper de stap heeft gezet om hier een cursus voor te volgen. Fons heeft vrijwilligster Sanne van lotgenotengroep Kampen mooi geïnterviewd.
 

Tamara en Esther hebben mooie creatieve bijdragen voor jong en oud bijgedragen. Emile schrijft over zijn kip kerrie ananas waar Veroni niet genoeg van kan krijgen. De impact van corona komt in diverse bijdragen aanbod voor volwassenen en kinderen. Corona heeft vooral veel nadelen, maar gelukkig ook enkele voordelen zoals het kunnen volgen van livestream muziekconcerten. Daarnaast hebben we diverse recensies van handige producten, zoals als je op pad gaat en medicijnen gebruikt, een speeltje, boeken tot aan series. Ook is er een prijsvraag waar je iets handigs mee kunt winnen. De mooie vormgeving ligt weer in handen van Johan.
 

Gelukkig is de sponsoring rond dat het magazine  twee jaar gedrukt gaat worden  door GLD Print Media met hulp van de Arnhemse uitdaging waar we super blij mee zijn. Het eerste nummer hebben ze erg mooi gedrukt.


Dank aan iedereen die aan dit magazine meegewerkt heeft. Op een mooi 2021 met ook gevarieerde magazines en veel lees en kijkplezier gewenst.


Groetjes de redactie van het Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel
mm@intermobiel.com
www.intermobiel.com