Stichting Intermobiel

review we-vibe melt

we-vibe melt recensie stichting IntermobielRecensie van de We-Vibe Melt

 

Naam: We-Vibe Melt luchtdrukstimulator
Gemaakt door Wow Tech group https://wowtech.com/ je kunt 5% korting krijgen als je je aanmeldt op de nieuwsbrief
USB-oplaadbaar
Kleur: roze Siliconen materiaal
Afmetingen 110 x 80 x 170 mm
Waterdicht en multispeed
Te koop bij een seksshop en online voor € 149,- onder andere bij www.orion.de

 
Omschrijving

De We-Vibe Melt luchtdrukstimulator is een luxe stimulator die speciaal gemaakt is om jezelf heerlijk te verwennen. Aan de kop van de stimulator zit namelijk een ronde opening, die je op de clitoris plaatst. Tijdens het stimulatieproces wordt er zachtjes aan de clitoris gezogen en hoe harder je je speeltje zet, hoe intenser het genot zal zijn.
 

WE-CONNECT APP
Je kunt de We-Vibe Melt luchtdrukstimulator bedienen aan de hand van de drukknoppen bovenop de vibrator, of door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. Kies uit tien verschillende vibratiepatronen, of maak je eigen vibratiepatroon met de We-Connect app op je smartphone. Met de We-Connect app kun je de Melt ook besturen vanaf de andere kant van de wereld.

 
PLEASURE AIR TECHNOLOGY

De Pleasure Air Technolgy zorgt ervoor dat de clitoris met pulserende golven en een zachte zuigkracht optimaal gestimuleerd wordt. Velen vergelijken het met orale stimulatie. Beginnend bij zachte kusjes tot een sterkere zuigkracht zodra je de intensiteit van de Melt verhoogt.

Belangrijke tip
Er wordt geadviseerd bij deze stimulator glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit geldt ook voor soortgelijke producten zoals bij de Womanizer.

Meer informatie
Bezoek deze website https://we-vibe.com/melt  of zoek op Youtube op dit product voor meer informatie.

 
Cijfer


recensie we-vibe melt door stichting intermobielToelichting
Het voordeel van deze clitorisstimulator is dat het bestaat uit een mooi vormgegeven geheel. Het ziet er mooi uit en het materiaal voelt prettig aan. De We-Vibe Melt lijkt erg op de Womanizer qua luchtdrukstimulatie. Vandaar dat ik ze dan ook snel met elkaar vergelijk.

Het voelt prettig aan op je clitoris maar minder prettig dan de Womanizer omdat de Womanizer de clitoris meer omsluit door de ovale vorm, terwijl de We-Vibe Melt meer een ronde vorm heeft. Het nadeel is dat je bij de Melt geen opzetkapjes kunt verwisselen, wat bij de Womanizer wel kan. Het is fijn dat je bij de Womanizer verschillende maten (S en M) opzetkapjes hebt, omdat niet iedere clitoris hetzelfde is qua grootte. Ook kunnen ze nadat je ze enige tijd gebruikt hebt, vernieuwd worden of je kunt het door iemand anders laten uitproberen als je er een nieuw kapje op doet.   
 

Ik vind dat de Womanizer prettiger in de hand ligt omdat het iets breder is om vast te houden. Als je juist iets zoekt wat smaller is, dan is deze wellicht geschikter voor jou. Ook is deze wat lichter dan de Womanizer.  

  

Voor mij gaat deze Melt We-Vibe niet hard genoeg qua power, maar ik heb ook veel meer power nodig dan de gemiddelde vrouw door mijn pijnklachten en de beperkte hoeveelheid zin. Ik heb de App functie getest.  De bediening met de App is wel een voordeel voor als je handfunctie problemen hebt. Ik vind het leuk dat je de hedendaagse technologie zelfs terug vindt in een sekstoy. Je kunt dus op afstand de We-Vibe Melt bedienen, maar het nut ervan zie ik niet zo in. Als je een ei vibrator inbrengt en dan samen gaat uit eten en dat je partner dan met zijn telefoon de vibrator kan besturen daar begrijp ik de zin van.
 
Wat me wel zinvol lijkt, is dat je dus via de App je eigen vibratiepatroon kunt maken, zodat je het persoonlijk kunt afstemmen. Er zit in de App ook een optie dat je een liedje kunt uitzoeken uit je bibliotheek en de vibrator neemt dan de vibratie over die in het nummer zit. Leuk bedacht maar niet iets wat ik zelf zou gebruiken.
 

In het cijfer dat ik geef, spelen mijn handicap en handfunctiebeperking een grote rol. Iemand anders zou wellicht een smaller handvat prettiger vinden. Zonder handicap zou ik deze stimulator wellicht anders beoordelen en wellicht een hoger cijfer geven. Het oordeel is dus heel persoonlijk. Het is wel degelijk een geduchte tegenstander van de Womanizer.   

 

Geschreven door Veroni Steentjes
Geredigeerd door Elvire van Vlijmen

WeVibe logoWebsite maart 2021
WEVIBE MELT STICHTING INTERMOBIEL