Stichting Intermobiel

Een lange vaste bezoeker

vaste bezoekerJe bent al sinds 1996 in mijn leven dus alweer 25 jaren. Mijn leven stond toen op zijn kop en het was een zeer heftige periode. Het was een donkere periode en jij was voor mij nog het enige lichtpuntje in de duisternis. Jij was de enige die toen nog iets voor mij kon betekenen. We hebben dus al 25 jaar intens contact. Binnenkort ga je me wellicht verlaten. Ik moet zeggen dat ik daar best tegen opzie. Ik had niet verwacht dat ik zo aan je gehecht zou zijn.

 

Ik heb wel afgesproken dat als de nieuwe me niet kan helpen zoals jij dat doet dat je dan terug mag komen. Ik ben dus aan jou gehecht en we samen ook aan elkaar.  Raar hoe dat soort dingen werken. We zijn door de jaren heen beiden veranderd. Ik heb je door de jaren heen vaker nodig gehad. Ik ben ook aan jou gaan wennen. We plakken veel aan elkaar zelfs meer dan 24 uur per dag, dus we zijn behoorlijk intiem.

 

Sommige mensen hebben veel moeite met jou en je maakt veel bij ze los. Gelukkig heb ik daar geen last van gehad. Ik heb een sterke geest en laat me niet zo snel uit evenwicht brengen.

 

Het lastige van afscheid nemen van jou is alleen dat jij nu enkele poorten op slot hebt gedaan en het is de vraag als je weer terugkomt of je dan dezelfde poorten ook weer op slot kunt doen.

 

Wellicht kan verandering ook iets positiefs betekenen, maar dat is dus afwachten. Garanties zijn er nooit. Het is nog even afwachten hoeveel tijd er over heen gaat voordat je weggaat.

 

Het is zeker dat er een vervolg komt aan deze bijdrage. Ik hoop te kunnen zeggen dat het goed is dat we afscheid van elkaar hebben genomen en ik een goede vervanger van je heb gevonden. Wellicht vraag je je af over wie ik schrijf. Zijn naam is dhr. F.E.N Tanyl.

 

Wordt vervolgd dus.........................................

 

Veroni Steentjes
April 2021

 

p.s. Als je niet weet wie de bezoeker is, zet  dan de voorletters en de achternaam van Dhr. achter elkaar en het mysterie is opgelost.

apotheek