Stichting Intermobiel

Een zomers nieuw mobiel magazine van Stichting Intermobiel is uit!

este lezer,

Dit Mobiel Magazine bevat gevarieerde en informatieve artikels geschreven voor én door mensen uit de doelgroep en hun omgeving, maar het is eigenlijk interessant voor iedereen!

voorzijde magazine juni 2021Een tipje van de sluier over de inhoud. Veroni opent het magazine met haar voorwoord over een aanpassing die haar handen vervangt. Vervolgens staan er twee nieuwsitems in waaronder een update over het boek over intimiteit en seksualiteit. In dit magazine staan vele artikels die betrekking hebben op het thema ‘Omgaan met’, waarbij Lilian en Johan zich van hun gevoeligste kant laten zien. Daarnaast staan er de nodige interviews in: Dagmar levert haar eerste bijdrage middels het interview met Johan Weghorst die trots onze cover siert. Paralympiërs Fleur Jong en Maikel Scheffers komen aan het woord met het oog op de Paralympische Spelen welke op 24 augustus beginnen. Fons heeft niet alleen Maikel geïnterviewd maar heeft nog een interview voor zijn rekening genomen. Jolet en Sanne schrijven corona-gerelateerde artikels. Verder bevat het magazine twee artikels van Myrtl waaronder een over  opvoeden. In onze doelgroep en bij organisaties is er steeds meer behoefte aan goede voorlichting over intimiteit en seksualiteit, daar gaat Emile Cobben voor zorgen. Tamara neemt niet alleen de knutselrubriek voor haar rekening maar vertelt ook over de tangel, de bijtketting, het Fibro Flow apparaat en daten. Verder worden er drie aanpassingen uitgelicht en staan er twee prachtige gedichten in. Vanzelfsprekend komen de rubrieken ‘beauty en verzorging’ en ‘vrije tijd’ ruimschoots aan bod. Tot slot: bevat het ook nog eens de eerste echte Intermobiel-puzzel. 

 

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft mee gewerkt.

 

Wil je het magazine lezen en heb je het niet in je mailbox ontvangen dan ben je niet aangemeld op het Mobiel Magazine.Het Mobiel Magazine is exclusief voor mensen die zich hebben aangemeld. Ben je dat niet meld je dan snel aan door middel van je e-mailadres en je bent de komende tijd verzekerd van leuke, informatieve en gevarieerde magazines.

 

Groetjes namens de redactie van het Mobiel Magazine
van Stichting Intermobiel
www.intermobiel.com