Stichting Intermobiel

Ambassadeur Javier Guzman

Vanaf 14 mei 2011 is Javier Guzman ambassadeur van Stichting Intermobiel. Hiermee geeft hij aan achter Intermobiel en haar doelstellingen te staan.


Javier Guzman is bekend geworden als cabaretier. In zijn voorstelling neemt hij regelmatig gehandicapten op de hak. 'Dit wil niet zeggen dat ik er niets mee heb. Juist dit soort contrasten zijn voor mij erg mooi.', aldus Javier. 

 

Javier: 'Ik ben vereerd dat zij mij als ambassadeur gevraagd hebben. De positieve insteek van Intermobiel gericht op wat je nog wél kunt, spreekt me erg aan. Ik sta zo ook in het leven. Als ik mijn steentje kan bijdragen aan de bekendheid van Intermobiel, wil ik dat met veel plezier en humor doen. Zo zal het logo van Intermobiel met een toelichting op mijn website www.javierguzman.com komen staan. Bedenk dat veel van deze jongeren in een sociaal isolement leven zonder dat ze gezien en gehoord worden. Intermobiel is de stem en het gezicht van deze jongeren,' aldus Guzman. 

 

Stichting Intermobiel is erg trots op Javier Guzman als ambassadeur. Hij is een openhartige cabaretier, die de Intermobiel doelgroep ook aanspreekt. Vanuit zijn eigen ervaringen met minder goede periodes, waar hij iedere keer sterker uitkomt, heeft hij juistveel raakvlakken met de Intermobiel doelgroep.

 

Hieronder enkele foto's van Javier tijdens activiteiten voor Intermobiel. Deze foto's zijn gemaakt door Tjeerd Knier en rust er Copyright op!

Promotieproject 'Durf slimmer te leven!' (vanaf 2013):
 _TKF6453-fdJavier13s

 

 Javier_Veroni_site

 
     
Vrijwilligersdag in Burgers' Zoo plus
lancering niet promotiemateriaal (juli'13)

_TKF7659Javier_ID

 

 

_TKF7685Javier_ID