Stichting Intermobiel

Overige

Trek je nog sexy kleding aan als je daar hulp bij nodig hebt van een ander of heb je zoiets van laat maar ziitten of ik wil niet dat de verzorgenden dat zien? Laat je je leiden door je handicap of juist niet? 

Kleding

 

  • Ook bepaalde kleding is voor mensen met een beperking lastiger. Voorbeeldje: Ik heb een half jaar geleden zo´n hoge broek gekocht, met aanzetstuk. Daar had ik al helemaal een beeld bij, zo van, hoge broek, blouse erin en met een sjaaltje. Maar in die broek moet een body-blouse, iets wat voor mij moeilijk vast te maken is. Maar toch heb ik er een gekocht, dan maar wat langer op het toilet om hem vast te maken. Ik zie het als een uitdaging!!!
     
  • Ik moet bekennen dat de body stockings de deur uit gegaan zijn sinds ik gehee afhankelijk ben. Ik heb wel wat sexy nachthemdjes, maar gebruik ze zelden. Ik ken mijn partner vragen het aan te trekken en daarna weer uit. Ik gebruik die energie liever voor het vrijen. Ik durf het ook niet aan de verzorging te vragen, want er wordt al zoveel gekletst. Ik weet dat ik daar schijt aan moet hebben, maar zo werkt het toch niet bij mij.