Stichting Intermobiel

Monkey spanker

Hoe werkt het?
Om te beginnen doe je wat glijmiddel op de silicone ring van de MonkeySpanker. Vervolgens zet je de vibrator in de handgreep aan. De ultra-zachte ring met glijmiddel vormt zich gemakkelijk rond te penis. Deze houdt 'm in een stevige maar zacht vibrerende greep. De Monkey Spanker werkt even goed met als zonder de vibrator, maar de vibraties geven net dat beetje extra en voelen bijzonder goed, vooral net onder de eikel, maak kleine korte bewegingen op en neer.  Als bijna een orgasme wordt bereikt, zorgt de Monkey Spanker voor een extreem intens orgasme! De Monkey Spanker is ontworpen om leuk, lekker én fuctioneel te zijn. Z'n discrete en slanke design zorgen dat het gemakkelijk te reinigen en op te bergen is. De flexibele ring is van duurzaam materiaal dat bij goed gebruik lang mee gaat. Gebruik de Monkey Spanker altijd met glijmiddel.

Voor het beste resultaat gebruik je de Monkey Spanker wanneer je opgewonden bent. De Monkey Spanker is immers ontworpen voor een penis in erectie! 

Bestellen: De Monkey Spanker bestellen kan via www.condoom-anoniem.nl. Je betaalt €24,95 inclusief discreet verzenden en verzendkosten. Indien je betaling voor 18.00 uur is ontvangen, wordt je bestelling vrijwel altijd nog dezelfde dag verzonden! Je ontvangt dan nog bericht per email. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op: e-mail: klantenservice@monkey-spanker.nl telefoon 040-7501602 meer informatie vind je op www.monkey-spanker.nl
 

Monkey spanker; handig voor mensen met een lichamelijke handicap

Ervaring 3: NIEUW
Helemaal blij was ik toen ik voor Intermobiel samen met mijn vriend de Monkey Spanker mocht uitproberen. Mijn vriend heeft soms lichte erectieproblemen en ik ben dermate vergroeid dat mijn vagina niet makkelijk per piemel te bereiken is. Nu malen wij daar niet om en hebben een goed sexleven, maar wat extra plezier is natuurlijk altijd welkom.

Ik bestelde de Monkey Spanker als verrassing, maar was zo in mijn nopjes dat ik mond niet heb kunnen houden. Nog
voordat de Monkey Spanker in de bus lag, heb ik vriendlief enthousiast verteld over zijn spannende cadeautje.

Bij de ontvangst wilde ik ‘em gelijk uitproberen, maar vriendlief had geen zin en/of vond het eng. Een dagje gewacht dus. En uitgeprobeerd zonder de meegeleverde gel. De Monkey was nauwelijks om de piemel te krijgen, dus dat was helaas een teleurstelling. Een paar dagen later zijn we opnieuw aan de gang gegaan. Nu met gel. De Monkey Spanker gleed met gemak om de penis. Op welke hoogte moest hij aangezet worden voor het grootste genot? We probeerden verschillende plekken en allen vond mijn vriend teleurstellend. ‘Het trilt, meer niet’, was zijn reactie. ‘Ik word er niet opgewonden van’. En: ‘hij zit in de weg, ik kan nu niet meer goed aftrekken’.

Na enige minuten hebben we ‘em terzijde gelegd en zijn zonder Spanker tot grote hoogten gekomen. De massagegel was daarbij erg opwindend; vooral voor mij. Na de vrijpartij hebben we afgesproken dat we de Monkey Spanker gewoon vaker zouden gebruiken; het zou vast iets zijn dat we moeten leren om er ten volle van te kunnen genieten. Helaas echter blijkt vriendlief bij nader inzien genoeg geSpanked te hebben en blijft de Monkey Spanker onaangeroerd in ons sexlaadje liggen. De massagegel is wel op. We gaan op internet meer bestellen!rvaring gebruiker 2:

Ervaring 2: NIEUW
Ik  ben erg blij met de tip van dit product. Ik heb meteen besloten hem te bestellen. Ik heb hem nog niet zo lang, heb hem nog maar 1 keer gebruikt,en het lukte;-) Want zo wil het bij mij echt niet lukken,fysiek! En ook ben ik wel een klein beetje motorisch gehandicapt, maar niet erg. Ik ben wel niet spastisch! Persoonlijk denk ik dat het voor mensen die erg spastisch zijn, toch moeilijk is , maar dat moet je ervaren. Want je moet het toch stevig over je eikel trekken. Het ziet eruit gelijk een grote kurkentrekker, met glijmiddel en vibraties. Glijmiddel is wel nodig. Je kan de vibrator die erin zit ook uitzetten.

Ik wil je toch nog eens iets zeggen over die monkey spanker! Na verloop van tijd,ben ik er toch niet heel tevreden mee.
Dat vibratiebuisje of zoiets is overgevoelig en werkt soms niet. Dit geeft een leuk gevoel bij de mannen. Inderdaad, dat is zo als het even goed werkt. Maar het probleem is dat als je het iets te fel op en af beweegt, werkt het niet meer. Ze hebben mij al een nieuwe gestuurd geheel kostenloos. Ze dachten eerst dat het stuk was.  Het zijn gewoon die batterijtjes. Ze moeten goed op hun plaats blijven zitten. Anders valt het vaak stil,en dat komt door het bewegen over de penis. Dus volgens mij toch nog niet zo ingenieus systeem!Ik heb wel een nieuwe opgestuurd gekregen, dus dat is wel attent. 

Ervaring gebruiker 1:
Ik kan het iedereen aanraden. Het in mekaar zetten is wel moeilijk met 1 hand. Laat ik nou toevallig' dat durex-spul nog bij de hand hebben, wel geklieder, blauwe mat eronder en netjes opruimen. Wel een heel bijzondere ervaring, moet ik toegeven. Zorg dat je verse batterijtjes gebruikt, deze zijn NIET oplaadbaar, kunnen niet in oplader. Dat is wel een nadeel.