Stichting Intermobiel

Elektrische tandenborstel Philips sonicare review

Philips SoniCare HX6972/34 Flexcare+ UV-Reiniger + body
Leverancier: Philips
Gekocht bij: tandartsplein.nl
Naam gebruiker; Veroni Steentjes
Vergoed: zelf betaald 120,-- (aanbieding)
              losse borstels 3+1 actie voor 22,95


 

Philips sonicare hx6972  Philips sonicare philips sonicare

Ik heb nu zes maanden deze tandenborstels. Ik had hiervoor ook een Philips Sonicare. Ik ben er altijd erg tevreden over geweest. De batterijen houden zich goed. Ik heb de oude tandenborstel 7 jaar gebruikt. De nieuwe tandenborstel heeft meer mogelijkheden. Dit zijn twee body's dus dat is handig voor mij en mijn vriend. Er zit een UV filter bij waar je de opzetborstels in kunt doen om ze via UV te reinigen. Ook zit er een reisversie bij. Op de tandenborstel zitten vijf functies.
Het is wel een aardige investering maar wel eentje waar je jaren mee vooruit kunt. Ik ben altijd zuinig op mijn tanden.
Ik vind het een aanrader. Regelmatig kun je Philips producten kopen en twee maanden uitproberen. Als het niet bevalt, kan het terug gestuurd worden. Vergelijk wel goed de prijzen op internet, want er zit toch zo 20,-- of meer verschil in.
Groetjes Veroni Steentjes

Informatie over het product:
Gepatenteerde sonische technologie
De unieke dynamische reinigingswerking van Sonicare reinigt op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees.

Vijf verschillende poetsstanden
De vijf poetsstanden zijn een reinigingsstand voor schone tanden (Clean), een gevoelige stand voor een zachte maar grondige reiniging van het tandvlees (Sensitive), een verfrissende stand van 1 minuut voor een frisse mond (Refresh), een massagestand voor het stimuleren van het tandvlees (Massage) en een verzorgingsstand voor het verzorgen van het tandvlees (Gum Care).

UV-opzetborstelreiniger
Alles-in-één-oplossing voor reinigen, opladen en opbergen. De UV-opzetborstelreiniger helpt de ziektekiemen op de opzetborstel te verwijderen. Het UV-licht doodt tot 99% van de bacteriën.

Smartimer
De timer van 2 minuten schakelt de tandenborstel automatisch uit als u de volle 2 minuten uw tanden hebt gepoetst.

Quadpacer
De intervaltimer van 30 seconden geeft aan wanneer u elk kwadrant van uw gebit hebt gepoetst, zodat u alle vier de kwadranten van uw gebit even lang en grondig reinigt.