Stichting Intermobiel

Ambassadeur Kevin Hellenbrand van Stichting Intermobiel

Onze nieuwe ambassadeur is Kevin Hellenbrand (1985). Bibi is behoorlijk veelzijdig, want naast zanger is hij ook choreograaf, danser, presentator, dj en acteur. We zijn dan ook trots om Kevin als ambassadeur van onze stichting te begroeten. Kevin zingt en danst in de band CHIPZ. Daarnaast heeft hij samen met Bibi Schouten (eveneens ambassadrice van Intermobiel) Studio Hellenbrand (dansschool).

'Als wij (Kevin en Bibi) altijd bezig zijn met iets dan moet het altijd eerst helemaal goed en tot in de puntjes kloppen voordat we aan een volgend project beginnen en dat zien wij ook terug in Stichting Intermobiel.' Bekijk zijn vernieuwde website: www.kevinhellenbrand.nl

Kevin Hellenbrand, ambassadeur Stichting Intermobiel

Wie is Kevin Hellenbrand?
Kevin moest toen hij nog jong was al kiezen tussen voetballer worden of artiest zijn. Die keuze werd veel makkelijker gemaakt toen hij werd verkozen tot ‘Europees kampioen streetdance’. Kevin is helemaal gek van dansen & zingen en dat kan hij nu volledig kwijt in CH!PZ en natuurlijk in Studio Hellenbrand, waar hij dan ook dag en nacht mee bezig is. Kevin doet naast streetdance ook aan breakdance, dat je kon zien in de theatertour en natuurlijk ook in de vele videoclips! Kevin heeft ook al heel wat van de wereld gezien, zo was hij voor een reclamespot van C&A in Duitsland en Zuid-Afrika en voor hun eigen videoclips in Portugal, Zweden, Denemarken en India, ook vloog hij voor een fotoshoot even naar Tenerief voor een Duits magazine. Verder zal Kevin nog veel meer van de wereld gaan zien en natuurlijk de wereld nog meer van Kevin! Want Kevin wil nu zijn horizon verbreden door ook te gaan acteren en te presenteren. Het leukste vind Kevin het om bezig te zijn met kinderen en voor kinderen. Uiteraard wordt de tv niet geschuwd en zal het team achter Kevin zich gaan storten op de carriere van Kevin in artiesten & tv-land. Al geruime tijd heeft Kevin onder de jeugd een grote schare van fans en die wil hij natuurlijk niet laten vallen dus ook de jeugd zullen nog veel van hem gaan horen!
Nu heeft hij, samen met Bibi, Studio Hellenbrand  (dansschool – Entertainment – Evenementen) waar heel Nederland nog veel van gaat horen maar ook van Kevin Hellenbrand zelf zal u nog veel horen & zien!

Fact's van Kevin:
Plaats: Brunssum (Limburg)
Geboorte datum: 14 februari 1985 (Valentijnsdag)
Lengte: 1.74
Sterrenbeeld: Waterman
Kleur: Blauw en zwart
Eten: Grieks en frietjes
Film: Man of Honor
 

Sport: Voetbal en dansen
Hobby’s: Zingen, dansen, film kijken, computeren..
Lievelingsdier: Hondje
Stopwoordjes: Ja ja, Chill
Vervoermiddel: Auto’s, vooral hele snelle auto’s!
Snoep: M&M’s en Nibits
Computergame: Noem maar op en ik speel het met je!
 

Onderstaande vragen hebben Kevin en Bibi samen ingevuld.

Waarom heb je voor het ambassadeurschap van Stichting Intermobiel gekozen?
2. Wij staan achter de idealen van Stichting Intermobiel, en het is vooral heel cool dat de stichting zelf bestaat uit enthousiaste jongeren die zelf ook minder mobiel zijn, en daarom met hun hele hart in de stichting zitten en er voor zullen zorgen dat de stichting een succes wordt. En door die idealen bij elkaar hebben wij besloten om ambassadeur van de stichting Intermobiel te worden, vooral om ook te helpen deze stichting tot een succes te maken zodat steeds meer jongeren deze digitale ontmoetingsplaats leren kennen!

Herken je iets van jezelf in de doelgroep van Stichting Intermobiel?
3. Wat wij heel erg herkennen is het doorzettingsvermogen om door te gaan tot het bittere eind! ;-)
Als wij altijd bezig zijn met iets dan moet het altijd eerst helemaal goed en tot in de puntjes kloppen voordat we aan een volgend project beginnen en dat zien wij ook terug in Stichting Intermobiel.