Stichting Intermobiel

Ambassadrice Bibi Schouten van Stichting Intermobiel

Onze nieuwe ambassadrice is Bibi Schouten (1989). Bibi is behoorlijk veelzijdig, want naast model is ze ook presentatrice, choreografe, danseres en actrice. We zijn dan ook trots om haar als ambassadrice van onze stichting te mogen begroeten. Bibi is geboren in Alkmaar, maar woont sinds enkele jaren in Brunssum, waar zij samen met Kevin Hellenbrand (eveneens ambassadeur van Intermobiel) Studio Hellenbrand runt (dansschool).

'Het is vooral heel cool dat de stichting zelf bestaat uit enthousiaste jongeren die zelf ook minder mobiel zijn, en daarom met hun hele hart in de stichting zitten en er voor zullen zorgen dat de stichting een succes wordt. En door die idealen bij elkaar hebben wij (Kevin en ik) besloten om ambassadeur van de stichting Intermobiel te worden.', aldus Bibi.   website: www.bibischouten.nl

Bibi Schouten, ambassadrice Stichting Intermobiel 

Wie is Bibi Schouten?
Bibi komt uit Alkmaar (Noord Holland), ze woont sinds 2005/2006 in Brunssum. Ondanks Bibi’s jonge leeftijd, heeft ze al heel wat op het podium gestaan. Zo was ze te zien op evenementen zoals Fox Kids Planet LIVE, Feest van Sinterklaas en vele andere. Ook zag je haar dan vaak voorbij flitsen op TV zoals o.a. in TVclips, reclame’s, en nog meer… Zo is ze te zien in de videoclips van o.a. CH!PZ – Gangstertown, Kikx – He jij (waarin ze de hoofdrol speelt) en nog andere.. Ook is ze te zien in het programma ‘Kids For Animals’ op SBS6 en in het reclamespotje van SPAM het nieuwe jongeren magazine, dat is uitgezonden op MTV, TMF en andere. Ook heeft ze op een camping gewerkt in het entertainmentteam en zag je haar elke avond op de bühne staan in de shows van o.a. Grease en Sister Act. Ze heeft eind 2007 meegedaan aan een wedstrijd van Sloggi. Sloggi was opzoek naar het meisje met de mooiste billen van Nederland, meer dan 2.500 meiden gaven zich op. Bibi is diegene die heeft gewonnen, ze verscheen op vele billboards door heel Nederland!
Nu heeft zij, samen met Kevin, Studio Hellenbrand  (dansschool – Entertainment – Evenementen) waar heel Nederland nog veel van gaat horen.

 

Fact's van Bibi:
Geboorte plaats: Alkmaar (Noord Holland)
Geboorte datum: 30 augustus 1989
Lengte: 1.65
Sterrenbeeld: Maagd
Kleur: Roze
Eten: Frietjes & Pizza Hawai
Film: Moulin Rouge & Grease


Sport: Dansen
Hobby’s: Dansen, naar de bios, leuke en gezellige dingen doen
Lievelings dier: Russisch dwerghamster en hond(je)
Stopwoordjes: Dus…
Vervoermiddel: Scooter of de fiets haha!
Snoep: Popcorn en chocola
Computergame: The Sims en Buzz

De volgende vragen hebben Kevin en Bibi samen ingevuld.

Waarom heb je voor het ambassadeurschap van Stichting Intermobiel gekozen?
Wij staan achter de idealen van Stichting Intermobiel, en het is vooral heel cool dat de stichting zelf bestaat uit enthousiaste jongeren die zelf ook minder mobiel zijn, en daarom met hun hele hart in de stichting zitten en er voor zullen zorgen dat de stichting een succes wordt. En door die idealen bij elkaar hebben wij (Kevin en ik) besloten om ambassadeur van de stichting Intermobiel te worden, vooral om ook te helpen deze stichting tot een succes te maken, zodat steeds meer jongeren deze digitale ontmoetingsplaats leren kennen!

Herken je iets van jezelf in de doelgroep van Stichting Intermobiel?
Wat wij heel erg herkennen is het doorzettingsvermogen om door te gaan tot het bittere eind! ;-)
Als wij altijd bezig zijn met iets, dan moet het altijd eerst helemaal goed en tot in de puntjes kloppen voordat we aan een volgend project beginnen en dat zien wij ook terug in Stichting Intermobiel.