Stichting Intermobiel

Intermobiel ambassadrice Lisanne Herder is niet meer

Lieve Lisanne, een laatste warme groet. Onder het uiterlijke vertoon zat een innerlijk warm en bijzonder mens met veel gevoel. Je bent verre van snel te vergeten. Voor Intermobiel stond je ook altijd klaar.  Sinds 2011 ben je ambassadeur van Intermobiel.Je was een trotse ambassadeur en wij waren trots op jou.  Je hebt laten zien dat je met een handicap veel kunt en schijt moet hebben aan wat anderen van je zeggen en denken. Je hebt borderliner een gezicht gegeven en handicap humor.

 

Helaas weer een afscheid nadat vorig jaar Ingrid Groenendijk ons plots verliet en nu jij. Maar je hebt er zelf voor gekozen dat het leven klaar en over is na zoveel  lijden is dat eindelijk voorbij. Rust zacht._TKF7695

Ik wens je rust en plezier, en veel vertier
daar ver boven van hier. You are high in the sky and I wish you a nice goodbye.


Op de foto zie je Ingrid Groenendijk met Lisanne Herder. Ik hoop dat ze samen boven thee zitten te drinken met lekkere koekjes en dat ze samen genieten van Wie is de Mol kijken!

 

We wensen de familie en vrienden van Lisanne Herder heel veel sterkte toe.  In onze herinneringen zal ze levend blijven.

 

Groetjes het bestuur van Stichting Intermobiel