Stichting Intermobiel

temperatuur licht voor de kraan

In deze spot deze keer aandacht voor een opzetstuk voor de kraan genaamd temperature controlled Faucet Light. Je plaatst het op de kraan en bij koud water ziet het water er blauw uit en stroomt er warm water doorm dan kleurt het water rood. Dit komt, omdat er een lampje in zit die op batterijen werkt. Blauw wil niet altijd zeggen dat het water ijskoud is, maar het is wel een goede indicatie.  Het omslagpunt naar warm water ligt op 32 graden.

Het produkt is geschikt voor: gezinnen met kinderen, mensen met een lichamelijke of visuele handicap en ook voor ouderen. 
 

nu stroomt er warm water door
Bij rood water is het water 32 graden of warmer.

In het pakket zit 1 exemplaar voorzien van 3 verschillende opzetstukken, zodat het op ongeveer iedere kraan past. Het werkt op 3 batterijen, in het pakket worden er 6 meegeleverd (dus 3 reserve).

Het product kost 21,95 dollar (excl. 10 dollar internationale verzendkosten) en is dus betaalbaar. Het productnummer is 10680.
Let goed op, want er is ook een kraan van 17,95 dollar die alleen maar blauw licht geeft voor de fun. Daar heb je dus niets aan.

Meer informate over dit product temperature controlled ligt en het bestellen, vind je op deze website  bezoek dan deze website. Bestel je beide produkten of meerdere dan blijven de totale verzendkosten 10 dollar. Je hebt wel een creditcard nodig. 

Ook zijn deze producten tegenwoordig goedkoop te koop bij de Wibra, Xenos of Action. Vaak gaan ze wel snel stuk, maar daar is de prijs ook na.

bij koud water
Dit is dus koud water of als je de kraan net aanzet.
Ervaring gebruiker:
Ik gebruik het voor de adl'ers, omdat ze me soms lauw water geven voor de medicijnen. Ook heb ik een aparte kraan, dus ze zitten nog weleens in de war met wat nu koud en warm is. Het product is een indicator van warm en koud water. Blauw is dus koud, maar dat hoeft dus niet perse ijskoud te zijn. Je moet alleen opletten dat hij niet blijft branden als er nog een druppel water in de kraan zit. 

Nu zijn ze tijdelijk bij Intermobiel verkrijgbaar. We hebben van de kraan nog enkele exemplaren te koop, voor de douche nog slechts 1 exemplaar. Bij interesse om er temperatuur gecontroleerde douche kraan te bestellen, kan je Stichting Intermobiel mailen. Klik dan bij vraag de optie Stichting Intermobiel aan. De kosten zijn omgeveer rond de 20 en 25 euro. Dat hangt ook af van of het product opgestuurd moet worden, dus met verzendkosten.

Andere vergelijkbaar product voor op de douchekop

Naast de temperature controlled faucet light is er ook de Hog Wild Temperature Controlled Shower Light. Het product kost USD$ 49.95 zonder de internationale verzendkosten van 10 dollar. Het bestelnummer is 10690. Via deze website kunt u de douchekop bestellen

De gecontroleerde temperatuur ligt voor de douchekop
 

temperatuur gecontroleerde douche kop
Dit product is voor de douchekop. Blauw licht is dus koud water en als het rood wordt, is het water 32 graden of warmer. Ideaal voor kinderen, mensen met een lichamelijke handicap en oudere mensen.