Stichting Intermobiel

Temperatuur kraan d.m.v kleur

Temperature controlled Faucet Light (temperatuur gecontroleerde kraan d.m.v. licht)
Leverancier: Hog wild toys
Naam Gebruiker; Veroni Steentjes
Vergoed door:zelf betaald $ 31,95 (uit USA)

Koud water dus gezien het blauwe licht Het water is warm aangezien het rode lcht brandt
Klik op de foto voor een vergroting

Uitleg en ervaring:
Je plaatst het eenvoudig op de kraan door middel van de meegezonden opzetstukken, zodat het ongeveer op 95% van de kranen past. Je doet de drie batterijen die erbij zetten erin. Ook zitten er nog drie reserve batterijen bij,. Bij koud water ziet het water er blauw uit en stroomt er warm water door dan kleurt het water rood. Dit komt, omdat er een lampje in zit die op batterijen werkt. Blauw wil niet altijd zeggen dat het water ijskoud is, maar het is wel een goede indicatie. Het omslagpunt naar warm water ligt op 32 graden. Het produkt is geschikt voor: gezinnen met kinderen, mensen met een lichamelijke of visuele handicap en ook voor (demente) ouderen. In het pakket zit 1 exemplaar voorzien van 3 verschillende opzetstukken, zodat het op ongeveer iedere kraan past. Het werkt op 3 batterijen, in het pakket worden er 6 meegeleverd (dus 3 reserve). Het productnummer is 10680. Let goed op, want er is ook een kraan van 17,95 dollar die alleen maar blauw licht geeft voor de fun. Daar heb je dus niets aan.

Ik gebruik het voor de adl'ers, omdat ze me soms lauw water geven voor de medicijnen. Ook heb ik een aparte kraan, dus ze zitten nog weleens in de war met wat nu koud en warm is. Je moet alleen opletten dat hij niet blijft branden als er nog een druppel water in de kraan zit.

Nu zijn ze tijdelijk bij Intermobiel verkrijgbaar. We hebben van de kraan nog enkele exemplaren te koop. Bij interesse om er temperatuur gecontroleerde douche kraan te bestellen, kan je Stichting Intermobiel mailen o.v.v. Stichting Intermobiel aan. De kosten zijn omgeveer rond de 25 euro zonder verzendkosten.

Naast de temperature controlled faucet light is er ook de Hog Wild Temperature Controlled Shower Light. Het product kost USD$ 49.95 zonder de internationale verzendkosten van 10 dollar. Het bestelnummer is 10690. Via deze website kunt u de douchekop bestellen.