Stichting Intermobiel

Hondenspeelgoed Doggy Brain Train Cube

Leverancier: Zooplus (internet)
Naam gebruiker: Veroni Steentjes
Vergoed: zelf betaald afgeprijs 13,90 (vanaf 19,00 geen verzendkosten)

Intelligentiespeelgoed voor honden bestaande uit een stevig houten bord en hygiënische kunststofschuifjes- en pinnetjes. Psychische training en gemeenschappelijk speelplezier tussen mens en hond.

Ontdekt u de intelligentie van uw hond en beleef veel plezier samen met uw lieveling. Naast lichamelijke activiteit dient iedere hond ook psychisch gestimuleerd te worden. Met dit bonte spel ontstaat op mistroostige dagen geen verveling.

Het hoogwaardige en stevige houten bord is met hoedjes en steekpinnen uit kunststof met geïntegreerde reukgaten uitgerust.
voortzetting van de productbeschrijving:
Zij zijn zo bijzonder makkelijk en hygiënisch schoon te maken. De anti-slip-stoppers verhinderen ongecontroleerd heen en weer schuiven van het bord bij het spelen.

Pins en schuifjes verbergen snacks en moeten worden bewogen. Na een bepaalde oefenperiode lukt het uw hond, de kunststof-pinnen op te tillen en de schuifjes eruit te trekken om zo zijn beloning te veroveren!

Producteigenschappen:
Uw hond denkt en leert spelenderwijs
Motivatie met lekkernijen
Mens en hond spelen samen
Activiteit voor ieder jaargetijde
Stevig bordspel uit zacht hout
Hygiënische kunststofcomponenten voor makkelijke reiniging
Zorgt voor bezigheid - geen verveling meer!

Tip:
Zoals bij ieder ander product, dient u uw hond bij het spelen met dit speelgoed in de gaten te houden. Controleert u het product regelmatig op beschadigingen, en vervangt u het wanneer het defect is of wanneer onderdelen ontbreken, daar anders verwonding van het dier niet kan worden uitgesloten.