Stichting Intermobiel

savic anti schrok bak

schrokbak grootNaam aanpassing: Savic antischrok bak

Leverancier: Savic. gekocht bij Zooplus

Naam gebruiker: Veroni Steentjes
Vergoed door: zelf betaald

Nu afgeprijsd 7,99 anders 9,99

 

Van vrienden wiens pup snel at kregen we een tip om grote stenen in de etensbak te doen. Ze moeten dan de brokken zoeken en kunnen niet snel eten. Toen ik bij Zooplus mijn eten voor Stitch wilde bestellen, kwam ik deze bak tegen en heb het meteen gekocht. De rekening bewaar ik altijd voor  de belastingdienst, omdat je meer kosten maakt dan de vergoeding die je krijgt.

 

Stitch eet normaal in 30 seconden zijn eten op, maar doet er nu 2 minuten over dus dat scheelt echt. Er zijn vele soorten maten en kleur schrokbakken. Ze zijn er ook voor katten.

 

Korte uitleg van Zooplus:
Melamine bak om langzamer te eten - verbetert de spijsvertering en versterkt het gebitsverzorgende effect bij het kauwen - De ivoorkleurige, slipvaste anti-schrok-bak is uit melamine gemaakt, en heeft geintegreerde verhogingen. Uw hond moet bij deze bak om de eethindernissen heen eten, wat schrokken voorkomt. Daardoor worden de eettijden van uw vierbener tot 50 % verlengd. De bak is voor alle soorten voer en water geschikt. Langzamer eten heeft een reeks voordelen. Zo wordt het verzadigd gevoel bij uw hond eerder bereikt, en over-eten voorkomen. En passant wordt de kauwfase verlengd, wat weer de speekseltoevoer stimuleert, en de vertering in het maag-darmsysteem helpt. Gelijktijdig worden door zorgvuldig kauwen van het voer de tanden van uw viervoeter gereinigd. Melamine is een zeer lichte, gelijktijdig kras- en stootvaste speciale kunststof, die wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en ongevoelig is voor temperatuur. Zijn bijna op porselein lijkende oppervlakte maakt hem bijzonder hygienisch. Zo is melamine ideaal voor het gebruik met levensmiddelen geschikt. De bak kan in de vaatwasser worden schoongemaakt. Aan de onderkant heeft de bak een rubberring, voor goede anti-slip.