Stichting Intermobiel

No rinse shampoo, body bath en body wash, shampoo no water

Haren wassen zonder water kan met No Rinse Shampoo, kein spülen shampoo of no water shampoo. Deze producten lijken erg op elkaar qua gebruik. 

De shampoo is klaar voor gebruik en wordt opgeschuimd en ingemasseerd zoals een gewone shampoo. Aanbrengen, inzepen en met een handdoek droog maken. Hierdoor geeft No Rinse Shampoo ook echt een fris gevoel en schoon haar vrij van geurtjes. Een prettig alternatief als je nekklachten hebt. Ook kan deze shampoo ideaal zijn als je een handicap hebt en ergens bent, bijvoorbeeld op vakantie, waar de badkamer niet toegankelijk is. Ook handig voor kampeerders, chauffeurs, of mensen met heel veel haast die vaak onderweg zijn.
Het product is afkomstig van de NASA om in de ruimte de haren te wassen.

Getest en goedgekeurd door ziekenhuizen. Voor meer informatie kijk op www.norinse.com. Klik hier om de productflyer van No rinse te lezen met alle producten in de no rinse lijn, dus voor shampoo en ook om je te wassen. Er is nu ook deodorant van etc. Het is voor wassen, haar en huidverzorging oftwel bathing, hair en skin care.
Foto: No rinse shampoo; haren wassen zonder water
Verschillende benamingen voor de shampoo:
De No rinse shampoo is in Nederland niet meer vergelijkbaar. Er zijn vergelijkbare producten op de markt met andere namen zoals Shamoo no water of kein spulen shampoo. Ze zijn te koop bij: Boeren medical online en Senzcare. De flessen bevat 240 ml.
De prijs ligt rond de 6,45 en 6,95 Bij Senzcare krij je er ale je er twee koopt is het 4,95 per stuk in plaats van 6,95. Check dus even goed de prijzen en de verzendkosten! Of als je het product kent, kan je wellicht meer kopen om zo de verzendkosten te sparen.
Shampoo no water voor haren wassen zonder water
Ook is er een kein spülen shampoo kapje. Shampoo en conditioner in één. Maakt het haar schoon, fris en vrij van geurtjes zonder het gebruik van water. Het shampoo-kapje kan voor gebruik in de magnetron verwarmd worden. Vervolgens het kapje op het hoofd plaatsen en de shampoo in het haar masseren. Kapje verwijderen en het haar met een handdoek droog maken.

Te koop bij  Boeren medical online  
No rinse shampoo kapje

 

 

Ook zijn er No rinse wasdoekjes. Deze zachte voorbehandelde doekjes bieden een comfortabel alternatief voor een bad. Zorgt dat de huid schoon en fris aanvoelt en vrij van geurtjes blijft.Wasdoekjes worden gebruikt in de gezondheidszorg, bij kinderen, thuiszorg en op het werk en vakantie. Inhoud: 8 doekjes  voor € 6,95. Ook is er no rinse hand saniter van 50 ml voor  € 9,95.

No rinse wasdoekjes

Ervaring gebruikers van de no rinse shampoo
Emile was weer eens proefkonijn. Hij heeft de shampoo uitgetest met zijn keiharde gel. Het is echte rotzooi. De gel zorgt ervoor dat je haar altijd rechtop staat. 's avonds moet je deze haargel uitwassen, want slapen ermee kan niet. 'Ik heb de shampoo in het haar gedaan. Het duurde wel even, voordat ik echt schuim kreeg. Ik heb het haar twee keer gewassen achter elkaar en de 2e keer kreeg ik wel schuim. Het lag dus aan de gel dat het niet schuimde en niet aan de shampoo. De gel was goed uit het haar en het haar rook lekker fris en schoon. Het is dus heel eenvoudig om op deze wijze je haren te wassen. Geheel zonder water dus. Je hebt alleen de shampoo nodig en een handdoek. Als je veel haarproducten in je haar hebt, zou ik het haar wel  twee keer  wassen. Dit product is niet alleen handig voor mensen met een handicap, maar ook iedereen die op vakantie is of voor op een formule weekend. Ik ga het zeker zelf nog vaker gebruiken en aanbevelen!'groetjes Emile Cobben

Een ideaal product als de kapper komt en mijn haar wil kleuren met highlights. Ik doe het zelf wel altijd twee keer wassen en spoel het wel uit met water, maar het scheelt enorm veel handelingen t.o.v. gewone shampoo. Ook heb je na het wassen wel echt het gevoel dat het gewassen is. Ideaal voor op vakantie of op plaatsen waar het allemaal wat minder aangepast is of als je even snel je haren wil wassen zonder veel transfers en handelingen. Ook voor kappers die bij mensen aan huis gaan, is dit ideaal voor bejaarde mensen.  De producten zijn wel redelijk duur, maar alle merken hebben ongeveer dezelfde prijs. Het gemak is ook wat waard. Ik bewaar de bonnen altijd en trek dit af bij de belastingaangifte bij hulpmiddelen.

Groetjes Veroni