Stichting Intermobiel

Wilkinson intuition

Wilkinson/Schick Intuition Scheermesjes in een zachte creme zeep verzorging

 • Een gladde en zachte huid in een enkele beweging!
 • Geen geklieder meer met losse schuim of gel
 • De huid wordt verzorgd tijdens het ontharen
 • Snel en pijnloos ontharen

De drie uiterst doeltreffende mesjes zijn geïntegreerd in een crème-zeep die superzacht is voor de huid. Eenmaal bevochtigd, verspreidt de zeep een zachte mousse waardoor de mesjes soepel over de huid glijden. Een aparte scheergel of -zeep is niet meer nodig! De crème-zeep bevat Aloë Vera, Vitamine E en cacaoboter die de huid beschermen en hydrateren. Zo wordt de huid tijdens het ontharen verzorgd.

Wilkison intuition

Omdat niet ieder huidtype dezelfde verzorging vereist, is Wilkinson Intuition beschikbaar in twee varianten: een subtiel geparfumeerde versie voor de normale huid en een parfumvrije variant gezuiverd van allergene ingrediënten voor de gevoelige huid.Beide varianten zijn klinisch getest.

Bijzonderheden
Deze zomer is Intuition verkrijgbaar in een speciale variant: Melon Fresh. Een hydraterende crème-zeep met een fris-zoete meloengeur en een vrolijk lime-groene handle.

Toepassing
Maak de huid nat en bevochtig ook de scheerkop, zodat het alles-in-één mesje vloeiend over de huid glijdt. Laat na gebruik de mesjes en zeep goed drogen voordat u de reisdop bevestigd.

Ervaring gebruiker (Veroni):
Bij mij is scheren altijd erg moeilijk, omdat ik door de dystrofie aanrakingspijn heb. Ook heb ik een hele slechte huid op de benen met kleine wondjes. Als ik iets wrijf over de huid krijg ik al een wondje dat erg brand. Agressief scheren met Veet schuim of iets dergelijks is al helemaal niet mogelijk. Toch wil ik in de zomer mijn benen toch enigzins toonbaar hebben en geen beenwarmers aan hebben. Ik heb eigenlijk al van alles uitgeprobeerd om te kijken wat het beste is. Ik heb van de week Wilkinson intuition uitgeprobeerd onder de douche en ben er erg tevreden over.

 • Het gaat namelijk heel erg snel en kost dus weinig tijd en extra pijn
 • De haren verwijderen gaat erg makkelijk en zonder veel pijn en trekkingen.
 • De huid wordt na het scheren meteen verzorgd met de creme die op het apparaat zit.
 • Het is voor oksels, bikinilijn en benen ideaal

  Nadeel is dat de haren op het mesje wat moeilijker eraf gaan. Dan moet je de zeep naar achteren doen en goed afspoeleen of over de mesjes gaan met de snijrichting mee.

Verpakking
De standaardverpakking van Intuition bevat een scheerapparaat met 2 alles-in-één mesjes en een douchehouder. Een navulverpakking mesjes bevat 3 alles-in-één mesjes.

Te koop bij:

 • Drogisiterijen zoals DA, Kruidvat, Trekpleister etc. Voor 3 mesjes betaal je  € 9,95
 • www.scheerkoppen.nl Je betaalt voor 3 mesjes € 11,95 incl. BTW en verzendkosten en voor twee pakjes 19,90. Hier verkopen ze alleen maar navulverpakkingen dus geen mesjes. Dit omdat het niet door de brievenbus past. Ook zijn hier de scheermesjes voor mannen erg goedkoop en scheerkoppen voor scheerapparaten naast losse tandenborstels voor een elektrische tandenborstel.