Stichting Intermobiel

bij ons thuis 5

Voetbalplaatjes door Jo-Ann                               
De schommel door Diana

Toen er nog geen internet was door Margreet Jonkers

bij ons thuis 1
bij ons thuis 2
bij ons thuis 3

bij ons thuis 4


Voetbalplaatjes
Misschien heb je ze ook wel in huis de voetbalplaatjes van de Plus, of heb je de reclame gezien. Een paar weken geleden heeft de plus ook zijn deuren in Barneveld geopend. Wij hebben 2 voetballertjes in huis en die hebben papa overgehaald om daar boodschappen te doen. Want hun wilde ook de voetbalplaatjes en zo een boek vol krijgen. Ze moesten wel samen delen, maar dat was geen probleem. Papa heeft boodschappen gedaan bij de plus, de meisjes ruilden op school en ik had voor de grap een oproep geplaatst op onze website. En dat grapje heeft meer dan 100 plaatjes opgeleverd, dus het ging opeens heel hard. Maar hoe minder plaatjes je moet, hoe moeilijker het ruilen word. Ze moesten nog 22 plaatjes, dus zo ben ik afgelopen zondag samen met Gerianne op marktplaats gaan speuren om ze te helpen het boek vol te krijgen. Hier zijn flinke tijd zoet mee geweest, maar het is gelukt.
Het kostte me wel een paar postzegels, maar ik vond het dat waard. Ik was die dag best beroerd en dit koste me weinig inspanning. Zo ben ik toch met de kinderen bezig geweest met iets wat ze leuk vinden. Het geeft voldoening als je ziet hoe blij de kinderen er mee zijn. Zo zie je maar weer, het hoeft niet altijd iets bijzonders te zijn. Maar ook die kleine dingentjes zijn voor de kinderen al heel veel waard.  
Jo-Ann
voetbalplaatjes


pijl omhoog

schommel

De schommel
Ik ben Diana, ik ben getrouwd en ik heb 2 jongens. Donny is 8 jaar en Davy is 4 jaar. Donny heeft autisme en is lichamelijk gehandicapt. Ik heb een pacemaker en ben diabetisch. 
Voor mij is opvoeden van onze kinderen soms erg zwaar. Als ik niet goed zit met de diabetisch dan moet Davy soms de rol van zijn vader overnemen en dat is voor Davy ook moeilijk.
Ik vind het vooral moeilijk als Davy en Donny naar de speeltuin willen. Ze willen dan op schommel, maar ik kan hun niet zelf optillen, dus soms moet je dan nee zeggen. Maar gelukkig is de wijkbeheerder er ook vaak en die zet ze dan even op de schommel. 
Diana