Stichting Intermobiel

Afraders op het gebied van eyeliner stiften

In deze rubriek deelt Veroni producten dat je volgens haar beter niet kunt kopen. In mijn zoektocht naar dé eyeliner zag ik dat er vloeibare eyeliner stiften zijn. Het is te vergelijken met een vilstift.  Zou dat de oplossing zijn, zodat ik met beperkte handfunctie toch een dunne strakke eyeliner kan zetten? Nou, even uitproberen dus.  

Test 1nyc eyeliner stift zwart
Ik heb er daarom eerst eentje op www.ebay.com gekocht voor ongeveer € 1,--  Ze hadden ze in het zwart en bruin. Ik had een zwarte gekocht om het te proberen. Na de eerste keer opdoen wilde ik een tweede poging doen, maar er kwam geen duidelijk streepje meer uit. Ik teken altijd op mijn hand om te testen. Als ik drie streepjes zet, krijg ik drie verschillende streepjes. Vaak de buitenkant van de lijnen donker en midden in geen kleur.  Ik heb het later nog eens geprobeerd zonder succes, dus heb het weggegooid.
 
 
Test 2

Ik heb daarna van het merk NYC een liquid eyeliner gekocht van € 1,50 in het buitenland.  Ze hadden deze zelfs in de bruine kleur en blauw dus ik was helmaal happy. Alleen na het gebruik niet meer. Ook hier dezelfde problemen met de viltstiften. Als je de stiften schudt en op de kop houdt dan komt er wel wat meer inkt uit. Alleen schudde  Emile zo hard dat de inkt al in de dop zat. Ik heb dat ook aangegeven bij het bedrijf waar ik het gekocht had en kreeg het geld overigens meteen terug.  Ze gaven aan de klacht niet eerder gehoord te hebben.

 

Test 3bourjois liner feutre ultra black
De laatste poging deed ik bij Douglas waar ik in de aanbieding een Borjous liquid eyeliner liner feutre genaamd gekocht  met vijftig procent korting gekocht voor 5,95. De normale prijs is dus € 11,90. Ook hierbij exact redelijk hetzelfde probleem dat het snel opdroogt. Het helpt wel iets als je de viltstift schudt of op de kop wegzet, mits mogelijk. Bij mij ligt hij in de toilettas dus dat is niet ideaal. Ik heb het aan Douglas aangegeven. Met bon kon ik naar een Douglas winkel terug gaan met het product, zodat ze kunnen kijken of ze iets kunnen betekenen.  Dat heb ik nog niet laten doen. Van alle drie geteste vloeibare eyelinerstiften is deze wel de beste van de drie. Conclusie

Na drie pogingen in drie prijssegmenten kan ik wel concluderen dat mijn favoriete stiften niet één van deze drie zijn.
Ik heb lang de Boijoius intuitive liner gebruikt waarbij de kwast bestaat uit drie kleine puntjes, zodat je bijna een lijntje kunt stempelen. Voor mij werkt dat ideaal.  Alleen is de eyeliner lijn niet heel dun wat ik zelf wel mooier vind. Mijn huidige favorieten zijn nu de Superliner, perfect slim van L’Oreal Paris  die er in zwart, blauw en groen is voor € 13,49  en de van Essence superfine eyeliner pen voor € 2,59. De laatste is goed geprijsd en blijft echt goed zitten. Hij tekent ook mooi en droogt niet uit. Ik zou deze dus zeker eens proberen! 

Mijn favorieten op eyeliner gebied zijn de stiften. Ik gebruik nu voornamelijk alleen nog maar de eyeliner stiften van L'oreal en Kruidvat, omdat ik dan een mooi dun lijntje krijg. Ik gebruik zwart en blauw. Ik heb helaas nog geen eyeliner stiftpen in het bruin gevonden.

Ik zocht op internet naar reviews over vloeibare eyeliner stiften en ook daar kwam ik regelmatig dezelfde conslusie tegen als die ik zelf getrokken heb. Het lijkt ideaal maar dat is het met regelmaat niet.Het is dus try en find out!  Iedereen heeft toch zijn eigen voorkeur in producten.

essence stift superfine eyeliner deep black
De Essence superfine eyeliner is niet alleen een goed product, maar het heeft ook een budgetprijs. Ik vind dat de Essence beter blijft zitten dan L'Oreal perfectslim. Veel uitprobeer plezier gewenst!

Geschreven door Veroni Steentjes