Stichting Intermobiel

RIMMEL COLOUR BLUSH BALM GETEST

Veroni met rimmel colour rush balmOnlangs kocht ik deze lippenstift om het eens te proberen. Ik heb de kleur make me blush gekocht. Ik heb het goedkoop in het buitenland gekocht voor minder dan 4,-- dus ik werd nieuwsgierig en heb het gekocht. Ik heb dus voor een zomers kleurtje gekozen waar ik wel van houd om me een beetje op te fleuren als ik moe ben. Ik vind dat je een lippenstift mag zien. Als ik iets roze aan heb, dan fleurt het helemaal op.


Het voordeel als je lippenstift op wilt doen en is als je handfunctie niet super is dan hoef je hier alleen de dop eraf te halen. De meeste lippenstiften die ik gebruik zoals L'Oreal infallible of de Maybelline 24 colour bestaan uit twee delen in de vorm van een kleurtje met een balsem er over heen. Dit zorgt er wel voor dat het lang blijft zitten, maar dan wel met meer fysieke handelingen.

De lippenstift ligt prettig in de hand en het tekent heel erg makkelijk.  De dop is er ook af te halen. Het is een balsem lippenstift dus het voelt romig zacht op je lippen aan, wat ik zelf prettig vind. Deze lippenstift blijft geen 12 uur zitten, maar wel 4-6 uur. Er zijn zes uiteenlopende kleuren waar je uit kunt kiezen dus er is altijd wel een kleur die je aanspreekt. Ik heb ook de nude kleur gekocht, die je bij mij op de gebruine huid niet goed ziet, dus daar heb ik mijn moeder blij mee gemaakt. De lippenstift gaat er eenvoudig af met  make up remover producten.

Deze lippenstift kost 9,99 en is bij de bekende drogisterijen te koop. Met regelmaat is het merk Rimmel ook in de aanbieding, dus dan is de prijs de helft of is het 1+1 gratis. Dit voor als je budget bekend is.
 
Rimmel colour blush na 4 uurVoordelen:

-  Het is makkelijk aan te brengen met een handeling

- Het tekent makkelijk
- Het voelt prettig aan op je lippen, omdat het vochtig romig blijft.
 

Nadelen:

- Hij blijft wel enkele uren goed  zitten, maar geen twaalf uur. Als je het de hele dag erop wilt hebben, moet je het zeker een keer bijwerken.
- Hij is wel goedkoper dan de L'Oreal Infallible en Maybelline 24 maar die blijven beduidend langer op je lippen zitten.

Ik gebruik dus zeker nog deze lippenstift als ik minder handfunctie heb en me even iets op wil fleuren door een vrolijk kleurtje.


Al met al een product waar ik tevreden over ben. Als je een lippenstift zoekt die makkelijk tekent en niet indroogt, is dit een goede. Als je het niet erg vindt om een keer bij te stiften is dit jouw product. Ik geef het een 7,5.