Stichting Intermobiel

deluxebon voor moeder- of vader dag met kortingsbonnen

Ik ben me zwaar aan het irriteren. Ik kocht in mei twee deluxe moederdag paketten met korting via vakantieveilingen.  Ik dacht mijn moeder zo te kunnen verrassen. Er zaten enkele bonnen bij. Er zat een bon bij van www.hetjuwelenhuys.com met korting waaronder 100.- voor sieraden bij dit bedrijf. Nou ellende en oplichting dus!

 

In het begin was er nog een indeling in categorien van 100.- 75,- etc. Je mag maar 1 sieraad uitzoeken en je code inwisselen. Je betaalt 12.95 bij voor administratie en verzendkosten. Als je dan iets leuks ziet dat in een andere categorie staat, heb je pech. Twee goedkope sieraden voor 100.- code korting mag dus niet.

 

juwelhuys oplichting codeHet was al een ramp, maar de ramp is groter want nu zijn er op de website geen enkele indelingen meer te zien! Ik heb nog een bon over voor 50, -- korting. Ik zag een mooi sieraad rond de 50.- dus dacht ik wissel de 50.- korting bon in maar die code wordt niet geaccepteerd. Nog een ander leuk paar oorbellen waarbij ik het probeerde en weer hetzelfde verhaal. Hoe weet ik nu wat ik kan kopen met welke code? Een kwestie van steeds maar weer proberen? Nou handig met een beperkte handfunctie dus!


Weet ook dat de prijzen die bij de sieraden staan verre van reel zijn. Ik raad je aan koop nooit zo'n cadeaubox. Het is allereerst niet eens een box maar het was gewoon een pdf bestand dat je moet downloaden en uitprinten,

 

Zo'n box is te goed om waar te zien, want het is een en al oplichting en je betaalt teveel voor bijvoorbeeld de sieraden van het juwelenhuys. Dan kan ik beter en goedkoper bij Zinzi gaan shoppen, dan weet ik wat ik heb, het is naar verhouding betaalbaar en het is van Zinzi. Ik heb dus een leuk paar oorbellen gevonden maar de code wordt niet geaccepteerd en ook bij een andere lukt het niet. 

Ik ben benieuwd of dit nog een staartje krijgt en of ik er met de feestdagen toch fashion en gestyld bij lig als beperkte .... Geloof niet in deze dromen! Het was een doos gebakken lucht. Lees altijd de kleine letters maar korting klinkt zo leuk en goed vooral voor vrouwen zoals mezelf.