Stichting Intermobiel

15 minuten stilte door kiko lipmask

image

Ik was bij Kiko aan het rondkijken en kwam in de aanbieding deze lipmaskers tegen. In een doosje zitten drie stuks. Aangezien ik droge lippen heb, dacht ik kopen en proberen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik zelf wel aan mijn lippen peuter en bijt, al vele jaren. Het was nu van € 7,90 voor 2,30 dus dan denk je al snel van effe proberen. Ik had het anders niet gekocht. 

 

Het zit in een leuk rose doosje alleen is de informatie die erop staat onleesbaar door de vele talen. Ik kon nergens vinden hoe lang je het erop moet doen. Dat is dus 15 minuten. Dit staat ook niet op de website.  Als je het opent, ziet het er apart uit. Een beetje gelly achtig. Het bestaat uit twee delen maar de onderste doe je op je lippen. Ondanks dat het niet op gebarste lippen mag, heb ik het toch geprobeerd. 

 

Het blijft moeilijk op je lippen zitten, maar stil liggen is voor mij niet zo moeilijk. Ik zou er niet mee gaan lopen. Ik kon nadat het erop gezeten heeft duidelijk voelen dat het effect had. Het was minder droog en meer gevoed.

 

Je ziet er alleen niet uit met dit masker op je lippen dus zorg dat er geen telefoons in de buurt zijn. Ik heb me even voor schut gezet. daarom moest ik ook zo lachen op de foto. Het is een ideaal valentijncadeau voor als je man even rust wil en geen kletsende vrouw wil.

 

 

Veroni met kiko lipmaskerVoordelen

- leuke prijs voor minder dan € 3.- voor 3 maskers om uit te proberen.

- heeft een verzorgend effect.

- voelt prettig aan op de lippen.

 

Nadelen:

- de normale prijs is voor drie stuks € 7,90

- de informatie en uitleg op het doosje is onleesbaar

- informatie ontbreekt over hoe vaak je het kunt gebruiken.

- je moet stil zitten of liggen want het masker verschuift snel.

 

Cijfer: 7,5

 

 

Nadeel van Kiko is een minimum bestelbedrag van €25.- Er was nu een actie waardoor er geen verzendkosten waren die anders € 4.95 zijn. In de aanbiedingperiode zit je snel aan € 25.- door de lage prijzen en omdat ik het merk nog niet goed ken en dus van alles gekocht heb. Ik word daar altijd erg hebberig van.

 

Ik vind het lipmasker zeker een aanrader, maar als de twee pakjes op ziijn ga ik voor de volle prijs geen nieuwe kopen. Ik zal nog eens een review posten als ik het vaker gebruikt heb of het dan een blijvend effect heeft. Ik weet niet hoe vaak je het mag  of kunt gebruiken. Ik denk zelf eens per week. Dit soort informatie ontbreekt op de onleesbare verpakking of het is niet te lezen en ook op de website staat het niet bij het item. 

 

 

Algemene informatie van de Kiko website over dit product:

Voedend patchmasker op basis van hydrogel, een schoonheidsbehandeling van de lippen die de huid voorbereidt op de make-up.

In de formule zit een mengsel van specifieke bestanddelen voor het revitaliseren en beschermen van de lippen: de murumuruboter heeft verzachtende eigenschappen, granaatappel helpt te voeden, extract van calendula en kamille dragen bij aan de beschermende werking. Zodra het is aangebracht, worden de bestanddelen van het masker onmiddellijk en geleidelijk afgegeven en krijgen de lippen en de lipcontouren een energieboost. De patch heeft een lichte, elastische textuur en voelt fris aan. In de verpakking zitten 3 wegwerpsachets voor een complete behandeling.