Stichting Intermobiel

Rakker de hond van Stef

 

Rakker is een teefje van bijna drie jaar oud. Ze is een kruissing tussen dwerg Malteser en een dwerg Keesje. Ze is ontzettend lief en erg waaks. Omdat ik in de nachturen geen gehoorapparaattjes draag, dan reageert ze gelijk als er onraad is.

Bijvoorbeeld, ik laat ze net voor het naar bed gaan uit. Of het nu slecht weer is of koud of wat voor dan ook, we gaan altijd naar buiten. Als we dan thuis komen, weet ze het al precies.  Ze loopt dan gelijk door naar de slaapkamer en spring dan op de rolstoel en gaat op haar eigen deken liggen op het voeteneinde. Zodra ze droog is,komt ze naar me toe en gaat ze onder de dekens. Ze valt als een blok in slaap, maar ze hoort wel alles. Dat was laatst ook het geval. Om goed drie uur werd ze wakker en maakte mij wakker. Toen ben ik eruit gegaan in het donker, want ik kan redelijk goed zien in het donker. Het bleken jongeren te zijn, die terug kwamen van stappen, en volgens mij iets te diep in het glaasje hadden gekeken.

Rakker is gewoon een huisgenoot en meer ook niet. Op de foto is ze  5 maanden oud, maar ze is niet echt veel groter geworden.Groetjes Stef

Rakker