Stichting Intermobiel

Concert Ilse de Lange

Op 4 april 2007 heeft Stichting Ambulancewens, mij grootse droomwens mogelijk gemaakt, namelijk naar het Concert van Ilse de Lange. Door mijn ziekte EDS kan ik eigenlijk alleen nog maar liggen, dus vandaar een Ambulance. Mijn hulp/vriendin had deze wens voor mij aangevraagd. Nou mensen ik heb genoten. Van het concert, van de meet and Greet, van Kees en Harry, de jongens die dit mogelijk gemaakt hebben.

Het concert was geweldig. Ik ben al vanaf het eerste moment fan van Ilse en kon dan ook elk nummer meezingen. Mijn man was er niet bij maar die heeft via de telefoon meegenoten van haar concert.

De meet and Greet op het eind was ook super. We hebben even staan kletsen en ik kreeg nog een levengrote poster met een lieve tekst erop en ze signeerde mijn cd die ik had meegebracht.

Door www.ambulancewens.nl  was dit nooit mogelijk geweest voor mij om dit concert bij te wonen. De komende weken moet ik er van bijkomen en moet mijn lijf het bezuren,maar ik heb GENOTEN.

Kees en Harry, woorden schieten te kort om deze avond te beschrijven en geen kado is groot genoeg om jullie te bedanken voor het vervullen van mijn wens.

Op mijn weblog is er alles over terug te vinden www.astridenmellis.web-log.nl  
Lieve groetjes Astrid van der Helm

Ilse de Lange2            Ilse de Lange    Ilse de Lange1            Ilse de Lange4