Stichting Intermobiel

Motel west Coat

Motel west coat

Op 28 maart ging ik met mijn ouders, Emile en ik naar de schouwburg Arnhem. Het was de eerste keer in ruim 8 jaar dat ik met mijn ouders een avondje uitging.
Ik had er dus ook erg veel zin in. Aangezien het liedjes van de Eagles, beach boys en Venice waren had mijn vader ook wel zin om mee te gaan. Grease vond hij niet zoveel. De schouwburg maakte het mogelijk dat ik met bed en 3 personen in de bagnoire kon. Ze waren dit dus niet gewend en belden of het een foutje was, maar nee dus!

Motel Westcoat is een gezelschap van 9 personen waaronder vier zangers Syb van der Ploeg (bekend van De Kast), Mirjam Timmer (Twarres), Edward Reekers (Kayak) en Julian Thomas. Ik ken hem van bij Marco Borsato. Julian heeft een kleine lichamelijke handicap, omdat zijn linkerarm niet volgroeid is. Het gezelschap zong liedjes van legendarische groepen als The Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers en The Beach Boys. Ze zongen het wel op hun eigen manier. Tevens was de muziek erg goed. Achter de piano zat Han Kooreneef. Hij is bekend van zijn geschreven liedjes voor onder andere Marco Borsato.

Het was een gezellige swingende avond met veel meezingen! Ik heb de CD gekocht met de liedjes als aandenken. Ik luister er nog met veel plezier naar en zing vaak hard mee. Zo komen onbekende bands als Venice onder mijn aandacht. De family tree gaf me kippevel.

Emile heeft na afloop nog een foto gemaakt van mij en Julian. Meer ook om het contact met hem aan te gaan. Hij is een goed voorbeeld van de positieve Intermobiel insteek. Met een beperking kan hij toch zoveel waaronder zingen en piano spelen. Dat kan ook met zijn linkerarm die het onderste deel mist. Vooral een topartiest met een dijk van een eigen unieke sound!

Als je er dus naar toe kunt, zou ik zeker gaan! Het viel me 200% mee. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar het was zeker de moeite waard. Ik was zo moe van de voorstelling dat veel mensen de dagen erna dachten dat ik in het ziekenhuis behandeld was, maar tja ik wist nu wel waar het door kwam.
Voor meer informatie kijk eens op http://www.motelwestcoast.nl/info.php
Groetjes Veroni Steentjes