Stichting Intermobiel

De dieren van Elsa


Hier dus onze beestenboel… De grote hond is Buddy. Buddy is een kruising van witte kees/sheltie.  Ik heb hem als puppy gekocht en op de laatste dag van mijn revalidatieperiode in het Roessingh gekregen. Sindsdien zien we onafscheidelijk. Buddy is nu al weer 10. Hij wordt een beetje een oude knorrepot maar hij is superlief. Hij begrijpt echt alles wat je zegt. Hij is echt een maatje. 
Hond Buddy

De andere hond is Tommy. Deze had ik anderhalf jaar geleden voor mijn schoonmoeder gekocht na het overlijden van schoonvader, maar toen ze ging verhuizen kon Tommy niet mee. Dus kwam Tommy bij ons. Tommy is 4 jaar en een erg dom hondje. Hij begrijpt werkelijk niets, maar dat maakt hem juist zo onweerstaanbaar. Tommy is we heel trouw en verliest mij een seconde uit het oog.

de hond Tommy

De oudste is onze poes Pippi. Zij is de eerste huisdier wat ik kocht toen ik zelfstandig ging wonen. Pippi kwam bij me met 6 weken dus we hebben een hele goede band. Pippi is heel lief en een echte knuffelkont. Pippi is 11 jaar.

De kat pippi


En dan onze 4 parkieten. Een hele gezellige boel. Overdag staan ze buiten en ’s nachts en bij regen binnen. Ze hebben de grootste praatjes vooral als er andere vogels overvliegen.

De 4 parkieten

 

Dan hebben we ook nog Zaza ons nieuwe konijntje ze is nu 8 weken. De konijn Zaza

Ook hebben we nog 4 goudvissen. Mijn droom is nog steeds een oud verbouwd boerderijtje met veel dieren in en om huis.  Nou ja de dieren zijn er al nu nog het boerderijtje.

Groetjes, Elsa