Stichting Intermobiel

de Cavaliers van Brigitte

Mijn honden zorgen altijd hoe rot ik me ook voel voor een gelukzalig gevoel!
Luna is nu bijna 6 jaar oud en heel erg bijdehand als je iets eet  geeft ze al een poot zonder dat er haar maar ook iets gevraagd is en dat is eigenlijk heel erg maar zorgt toch ook weer voor een glimlach op mijn gezicht verder houdt ze totaal niet van wandelen terwijl het toch echt een hond is en als het geregend heeft gaat ze echt niet door de plas maar kan je er haar echt overheen tillen verder gaat ze graag mee op de fiets, ze is een echte Lady!
Luna van Brigitte
Quinty is bijna 5 jaar en totaal anders rent het liefst door plassen en geniet van lange wandelingen vooral op het strand katten zijn niet haar favoriet ze begrijpt maar niet waarom ze toch niet willen spelen. Het is een echte knuffel ze ligt altijd bij me en volgt me op de voet!  soms denkt ze dat ze een poes is want ze wil heel graag op de vensterbank liggen. ze is heel een hele sportieve meid die soms wat in haar eigen wereld leeft!
Quinty van Brigitte
Maar een ding hebben ze gemeen dat ze ontzettend lief en trouw zijn en altijd voor me klaar staan ook al ben ik niet altijd blij of lief ze houden echt van me om wie ik ben!
Luna en Quinty van Brigitte