Stichting Intermobiel

Themakamer van Stichting Intermobiel

In de themakamer wordt met regelmaat een nieuw thema behandeld. Het streven is om de twee tot drie maanden een nieuw thema toe te voegen. Het zijn thema's die spelen in het dagelijks leven van jonge mensen met een chronische ziekte of handicap.

Aan de linkerkant in het menu tref je de thema's aan die we behandeld hebben. Klik op het thema en zie hoe het thema is uitgewerkt. Het bevat minimaal vier artikels. Doel is je te informeren over de mogelijkheden die met het thema te maken hebben. We vermelden informatie naast adressen en links van organisaties die met dit thema samenhangen. Ook staat er altijd een interview in van een lotgenoot die over het thema vertelt. Nieuwsgierig? Klik snel op het thema waar je meer van wilt weten! Het nieuwste thema is werken met een handicap.

We behandelen graag thema's die bij jullie leven. Dat kan alleen als we feedback van je krijgen. Mis je dus een bepaald thema of heb jij een thema dat je graag behandeld ziet, mail ons o.v.v. themakamer en je hoort van ons. Ook als je idëeen hebt over een bepaald thema en daar graag aan mee wilt werken, horen we graag van je.

  
Veel leesplezier!
Groetjes Stichting Intermobiel