Stichting Intermobiel

Nieuw Mobiel Magazine december 2023

Cover MM December 2023 20 jaar bestaanEen nieuw feestelijk digitaal Mobiel Magazine van Stichting Intermobiel is net verstuurd naar iedereen die erop aangemeld is. Dit magazine van 70 bladzijdes is een bijzonder magazine met als thema het 20-jarig bestaan van Stichting Intermobiel waarin terug gekeken wordt op de afgelopen jaren. Natuurlijk is er meer om te lezen zoals artikels over voeding, opvoeden, sporten, hulphonden, columns, seksualiteit, beauty, omgaan met chronisch ziek zijn en verlies, gedichten en recensies voor jong en oud. Tevens is er een leuke voedsel quiz en een Intermobiel woordzoeker met een leuke prijs. 

Ben je nieuwsgierig meld je dan snel gratis aan  en bevestig de link zodat je zelfs alle verschenen magazines kunt inzien!

 

Het magazine is verder mooi vormgegeven met leuke icoontjes, cartoons, en foto’s. Dank aan vormgeefster Jo-Ann Snel hiervoor.

 

We willen iedereen bedanken die aan dit magazine heeft meegewerkt!  namens de redactie van het Mobiel Magazine

 

#magazine #chronischziek #intermobiel #lotgenoten #kennisuitwisseling #chronischziek #chronischpijn #vrijwilligerswerk #positievegezondheid #positieveimpact #goeddoel #podcast