Stichting Intermobiel

Beeldmateriaal van Stichting Intermobiel

In deze rubriek vind je beeldmateriaal van Stichting Intermobiel. De uitzending van TV Gelderland over Intermobiel, logo's en banners mogen gebruikt worden door de pers of als iemand op een site aandacht aan ons wil besteden. Vermeld wel altijd de bron: Stichting Intermobiel www.intermobiel.com  Alleen de foto's mogen NIET gebruikt worden i.v.m. auteursrechten.

Mail ons bij vragen zoals een foto die u wel mag gebruiken. Laat even weten als u ons beeldmateriaal gebruikt,  zodat we weten wie iets over ons schrijft en waar het beeldmateriaal staat. Alvast bedankt. Groetjes Stichting Intermobiel     

LOGO'S:  Het originele logo is ontworpen door TCC en de vierkante logo's enbanners door Jo-Ann Snel. Ze zijn allen in JPG opgemaakt. 

Opmaak 453 x 71 pixels
Logo Stichting Intermobiel
 

Opmaak vierkant 140 x 140 pixels

met blauwe rand voor op een witte achtergrond en zonder blauwe rand. Handig voor op een weblog of als er weinig ruimte is.

 

Logo Stichting Intermobiel vierkant met blauwe rand  Logo Stichting Intermobiel vierkant
Opmaak 140 x 70 pixels

Handig voor op een weblog of als de ruimte beperkt is. Je mag dit als vrijwilliger van Stichting Intermobiel op je website, weblog, hyves of waar dan ook gebruiken met de link www.intermobiel.com eronder.
 Vrijwilliger bij Stichting Intermobiel
Opmaak 450 pixels x 100
Over de website www.opvoedenmeteenhandicap.nl
www.opvoedenmeteenhandicap.nl