Stichting Intermobiel

De kwast

Websiteadres    www.dekwast.nl
Soort producten:Hobby artikels in alle soorten, kleuren en maten van gips tot scrapbook
VerzendkostenDe verzendkosten voor bestellingen beneden € 100,00 zijn altijd € 4,95. Het maakt geen verschil welke artikelen je bestelt. Voor bestellingen boven € 100,00 komen er geen extra kosten bij. Bestellingen beneden € 10,00 worden door ons niet uitgeleverd. Iedere bestelling wordt, indien mogelijk, binnen 5 werkdagen verstuurd.

Als wij de bestelling niet kompleet voorradig hebben wordt de order toch verstuurd en noteren wij de ontbrekende artikelen als nalevering. Deze wordt zo spoedig mogelijk nageleverd en natuurlijk zonder verzendkosten. Mocht een artikel uitverkocht zijn of tijdelijk niet leverbaar, dan noteren wij dat op de ingesloten pakbon.
BetalingDeze rekening dient binnen 2 weken betaald te worden. Als de betalingstermijn wordt overschreden sturen wij een herinnering. Wordt de betalingstermijn herhaaldelijk overschreden, dan worden in het vervolg de bestellingen uitsluitend onder rembours geleverd.
Ruilen en retournerenJe mag altijd artikelen terug sturen na voorafgaand overleg. Telefonisch of per e-mail. Je krijgt dan  een retournummer en dit nummer zet je bij het adres op het pakketje. Wel graag voldoende postzegels plakken. Artikelen die apart besteld worden, dus niet uit onze vaste kollektie komen en de boeken uit ons assortiment mogen niet retourgestuurd worden

Als het een foutief geleverd of beschadigd artikel betreft krijg je een antwoordnummer. Postzegels plakken is dan niet nodig. Na ontvangst van het pakketje sturen wij een credit-nota van de goederen. Deze credit nota kun je bij de betaling van de rekening aftrekken.

Een klacht over een levering dient binnen 8 dagen na faktuurdatum schriftelijk gemeld te worden onder vermelding van het faktuurnummer.

Artikelen uit de opruimingsrubriek kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
Cijfer7,5
Voordelen            - breed assortiment hobby producten
- de piek en euro bak bevat leuke dingen voor een leuke prijs, zodat je goedkoop toch heel wat kunt kopen.
- overzichtelijke website per hobbygroep en een goede zoekfunctie.
- Alle artikelen, die niet in de internetwinkel staan, of speciale aanbiedingen uit de nieuwsbrief kunt U bestellen per e-mail info@dekwast.nl. Als je vanuit de internetwinkel bestelt en aanvullend apart een bestelling doet via de e-mail betaal je toch maar éénmaal verzendkosten. Zij voegen beide bestelling dan samen tot één zending
Nadelen- De verzendkosten zijn niet goedkoop € 4,95. Wellicht kan je samen met andere mensen bestellen. Dat doen wij altijd, zodat we de kosten delen.