Stichting Intermobiel

Heksen

Toen ik ruim 4 jaar geleden ging verhuizen zei ik voor de lol tegen mijn vader: ik wil een heksenbezem aan het plafond dat ik makkelijk weg kan vliegen als je weer eens langskomt! Met de sleuteloverdracht kwam hij aanzetten met een bezem voor aan het plafond. Toen alles was geschilderd en over verhuist is de bezem aan het plafond gekomen en hij hangt er nog steeds.

In die tijd ben ik me meer gaan verdiepen in de heksenwereld. Ik vind het boeiend, maar het is toch niet helemaal waar ik me thuis voel. Toch wilde ik iets met heksen. Jaren geleden was ik iemand tegen gekomen en die had een kleine tatoeage in de vorm van een heks. En aangezien ik een tattoo wilde, werd het simpel. Sinds 3 jaar siert er een klein heksje op mijn bovenarm die
speciaal voor mij getekend is. Het was tegen de wens van o.a. mijn ouders, maar als er dan iets gebeurde in huis, bijvoorbeeld een deur aan het klapperen, kreeg mijn heksje de schuld. Mijn vader riep altijd ze is d'r heks aan het uitlaten.

heks2
Sinds die tijd ben ik eigenlijk verzot op heksen. Maar omdat ik klein woon heb ik er eigenlijk geen ruimte voor om iets van beeldjes neer te zetten. En ik wil ook nog een leefbaar huis. Nu heb ik 2 heksen in de slaapkamer hangen en 1 beeld in de woonkamer. Ik heb n sleutelhanger en laatst nog een klein bezempje gekregen om op te hangen. Ook kreeg ik laatst van een vriendin knipvellen om kaarten te maken. Hier stond natuurlijk een heks op.

Als ik straks ga verhuizen, zullen er denk ik wel meer spullen komen. Waar ik eigenlijk echt naar op zoek ben, is een borduurwerk met een heks. Maar die zijn bijna niet te krijgen. En als ze er zijn, vind ik ze niet mooi. Maar het is een mooie zoektocht.    
Groetjes Daan

heks3            heks4            heks1