Stichting Intermobiel

Levo Combi

Leverancier: Elan Healthcare
Naam gebruiker: Jessica Janssens
Vergoed door: de gemeente (WMO). De gemeente kocht de stoel zelf en bracht de stoel onder bij een bedrijf voor het onderhoud.
IMG_20190924_104822541_2941_ Intermobiel_LevoCombi02 Intermobiel_LevoCombi03
IMG_20190924_104733378[2945] Intermobiel_LevoCombi05 Klik op de afbeelding
voor een vergroting.
Voor mij is dit een hele fijne rolstoel. Ik ben inmiddels aan de derde versie bezig en ik ben dus al heel veel jaren blij met deze stoel. Natuurlijk heeft deze stoel ook zijn min puntjes. Een hoge drempel is niet zo makkelijk. Ook omdat ikzelf niet wil schokken als dat niet nodig is. En wat ik ook als min punt ervaar is, doordat ik vaak op een dag van houding wissel, is de accu sneller leeg. Wil je dan ook nog een stuk rijden dan heb je een probleem. Maar ik had hetzelfde probleem toen ik nog een permobil had (Permobil heeft nog geen midwheel met lig- en sta funtcie). Ook heb ik een Quickie uit geprobeerd met deze functies. Die had daar ook last van. Iets minder dan de Levo, maar niet veel. De Quickie was dan weer veel minder stabiel. In sta stand kantelde ik voorover met de stoel. Best eng.
 
Ik kan met deze stoel in kleine ruimtes goed draaien, hij is erg wendbaar. Ik kan in allerlei standen zitten, kantelen, liggen en staan. En zelfs in sta stand de lift ook nog stabiel gebruiken. Als de stoel goed onderhouden wordt, gaat hij lang mee en is hij erg betrouwbaar. Kortom ik voel met in deze stoel nooit echt gehandicapt. Maar zonder deze stoel wel.
 
Jessica Janssens
september 2019