Stichting Intermobiel

review womanizer premium

 womanizerSamenwerken aan een handsfree Womanizer!

 

Door de jaren heen heb ik gelukkig van het Duitse bedrijf Orion de nodige speeltjes gekregen om te testen voor het boek en voor in dit magazine. Ik gaf Orion onder andere feedback over het bedienen met een beperkte handfunctie van de Womanizer.  Ze verwezen me vorig jaar door naar het bedrijf WOW Tech group die de Womanizers maakt. Ik legde contact en ze stonden te springen om feedback van mensen met een lichamelijke handicap of chronische ziekte. 

 

We gaan nu met hen samenwerken en geven feedback over wat volgens ons beter of anders kan, waardoor we meehelpen aan het ontwerpen van een handsfree womanizer.  Ik kan op aanvraag Womanizers bestellen en die kan ik aan iemand in de doelgroep meegeven en die persoon kan dan eveneens feedback geven. Dat geven wij weer door aan het bedrijf WOW Tech group.

 

Het idee van de handsfree Womanizer is een ‘design for all Womanizer’, dus eentje voor alle vrouwen en niet alleen voor de vrouwen met een handicap. Hieraan bijdragen is iets wat een droom is en goed past bij het boek: ‘Project over intimiteit en seksualiteit met een lichamelijke handicap of chronische ziekte’.

 

 

womanizer-premiumEen aangepaste recensie Womanizer premium

“Soms moet je geduld hebben en een speeltje een kans geven.”

‘Ik schreef in het Mobiel Magazine van juni 2019 over de nieuwste Womanizer met de naam: ‘Womanizer premium’ van € 189,- Ik heb dit apparaat inmiddels veelvuldig gebruikt. De vernieuwing zit in de smart silence, dus hij gaat alleen áán in de buurt van het huidoppervlak. Voor mij is dat niet echt een groot voordeel.

De grootste vernieuwing zit in de automatische pilootmodus. Je kunt achterover leunen en genieten, terwijl de stimulatie en intensiteit variëren met willekeurige stimulatiepatronen. De autopilot kan in drie verschillende standen qua sterkte worden gebruikt.

 

Standen
Er zijn drie standen van:
stand 1 gaat van niveau 1 tot 4
stand 2 gaat van niveau 1 tot 8
stand 3 gaat van niveau 1 tot 12

Het jammere is dat als dit je opwindt, dat je dan van de maximale stand terug gaat naar stand 1 en dan denk ik: “Jammer, ik vond het net prettig worden”. Ook twijfelde ik regelmatig of de Womanizer het nog deed omdat de batterij leeg was. De feedback die we hebben gegeven aan WOW Tech is dat het prettiger zou zijn dat de standen gewijzigd kunnen worden, bijvoorbeeld:

Stand 1 van 1 naar 4
Stand 2 van 4 naar 8
Stand 3 van 6 tot 12

 

Dan is het niet meer alles of niets qua standen. Ze vonden het goede feedback die ze gaan meenemen in nieuwere versies.’

 

womanizer premiumAutomatische pilootmodus + afbeelding 2 Womanizer premium bediening
‘Ik zag in het begin de toevoeging van de automatische pilootmodus niet. Ik wilde het toch een kans geven en heb het daarna vaker gebruikt. Toen merkte ik later dat ik het toch wel fijn vond. Mijn ervaring is dat als je niet echt in de stemming bent,  de pilootmodus je wel kan opwarmen. Ik gebruik zelf nooit stand 1 omdat ik die niet goed voel. Ik start met stand 2 en ga dan over naar stand 3. Als je dus deze Premium versie hebt, zou ik je dus aanraden om het niet na twee of drie keer op te geven maar om het toch een kans te geven en het vaker te doen. Ik vind het nu juist de grootste winst van deze nieuwste versie! Zo zie je dus maar. Soms moet je geduld hebben en iets een kans geven en het niet meteen afschrijven.

 

Ik gaf in het een vorige magazine deze Womanizer een 9 en een 7 met de toevoeging:  “Als ik meer plezier uit de autopilot kan halen, kan het cijfer hoger worden.” Dat is dus inmiddels gelukt. Ik zou het nu een 9 geven.  

 

Goede vorm en bediening
Ik kan deze Womanizer premium versie door de mooie vorm grotendeels laten rusten op mijn schaamstreek waardoor je het niet steeds hoeft vast te houden. Als je hem toch vasthoudt is hij lichter qua gewicht en is het door de vorm ook makkelijker vast te houden. Ik kan de knoppen ook goed bedienen. Ik hoef niet hard te drukken. Ik vind alleen het op de tast bedienen wel moeilijk.  Het materiaal is ook prettig in de hand. De Womanizer classic van € 129,- is van ander materiaal, het is meer plastic. Als je deze twee naast elkaar houdt dan zie en voel je al het de premium van beter materiaal is. De classis heeft ook niet de pilot modus en de silence functie.

 

Ik ben erg blij dat ik door de sponsoring van Orion vele Womanizers heb kunnen testen. Ik vind deze Womanizer de beste Womanizer die ik getest heb, gezien de mogelijkheden die het biedt door de automatische pilootmodus, de vorm van de Womanizer en het lichte gewicht ervan, wat met vasthouden veel uitmaakt.  Er worden wel snel nieuwe versies van de Womanizer ontworpen, maar ik hoop toch wel dat ze deze versie nog vele jaren in het assortiment houden. 

Ondanks de hoge prijs zou ik het wel aanraden. Je hebt er wel een lange tijd plezier van. Plezier dat je jezelf ook mag gunnen, vind ik. Natuurlijk heeft niet iedereen het geld ervoor. Het zou daarom handig zijn als je het even van iemand die je kent zou kunnen lenen. Door de verwisselbare kapjes en het handige hygiënische schoonmaken, is uitlenen makkelijker. Dan weet je of wat je koopt ook goed is. Het is de vraag of je de Womanizer kunt bedienen. Daarom is het dus prettig dat je het kunt proberen door te kijken of je het kunt bedienen en vasthouden. Wat voor effect de Womanizer zelf op je heeft, kun je alleen merken als je de Womanizer op je clitoris gebruikt.

 

Tip:

Een tip uit de praktijk van een ervaren gebruiker: Mocht je de Womanizer gebruiken en het lukt net niet om een hoogtepunt te krijgen, haal de Womanizer dan even van de clitoris af en doe hem er 1-2 minuten later weer op. Dan lukt het vaak wel.’

 

Veroni Steentjes
Elvire van Vlijmen geredigeerd

website 2021