Stichting Intermobiel

Vakantie


Het thema in deze themakamer is vakantie. Voor iedereen is vakantie belangrijk. Even een andere omgeving om je heen en andere mensen. Dat geldt dus zeker ook voor mensen die geheel of deels huisgebonden zijn. Alleen is het vinden van een toegankelijke vakantiewoning en het regelen van vervoer en eventuele hulp verre van gemakkelijk. Vandaar dit thema om je op nieuwe dingen te wijzen.


Het thema vakantie bestaat uit het verhaal van Petra hoe ik vakantie vier. Petra reist met haar man en een aangepaste caravan heel Europ door! In “Er is niet veel wat niet mogelijk is” lees je het gesprek met Els de Vries – Vakantieadviseur bij Accesswise. In accomodaties een overzicht van verschillende vakantie mogelijkheden. In tips staan tips die je een handje kunnen helpen bij het regelen van een vakantie. 

We wensen jullie veel leesplezier en hopen dat je iets aan dit thema hebt! We zijn altijd op zoek naar nieuwe bijdrages om dit thema uit te breiden. Je kan ook geinterviewd worden. Laat van je horen door ons te mailen o.v.v themakamer.
Groetjes Petra Zwier en Veroni Steentjes

 • Tips

  Hieronder staan diverse tips. Wil je direct naar de tip van jouw keuze, klik er dan meteen op. Huur een hoo...
 • Accommodaties

  Op deze pagina vind je diverse accommodaties in binnen en buitenland die geschikt zijn voor mensen met een ...
 • Interview Accesswise

  “Er is niet veel wat niet mogelijk is”, Een gesprek met Els de Vries – Vakantieadviseur bij Accesswise Op ...
 • Hoe ik vakantie vier

  Mijn naam is Petra Zwier. Ik heb lang gezocht naar de ideale vakantie. Uiteindelijk heb ik de manier gevond...