Stichting Intermobiel

Prietepraatjes 1

Plastic heupen
Gerianne (toen 8) was aan het spelen en opeens zegt ze: Echt jammer mama dat jij ook last heb van je rug en alles en niet alleen van je heupen. Anders konden ze er plastick heupen in zetten en dan kon je weer alles.
Jo-Ann

Op billen lopen
Mijn rolstoel stond in de keuken en ik moest naar de wc. Ik dacht het gaat sneller als ik op mijn kont heen en weer gaat. Kom ik terug zegt het nichtje van mijn vriend vroeg mij van de week waarom loop jij op je billen?
Tanja

Hondje
Ik ben een paar keer met
 Laura(2) op stap geweest. Ik in de rolstoel, zij aan het tuigje. Maar omdat ik de riem van de hond meenam voor aan het tuigje, loopt ze nu in het tuigje WAF WAF IK BEN EEN HONDJE.
Barbara

Marjolijn of mama
Wat ik heel grappig vind is dat als Iris (3) iets over mijn handicap vraagt, me dan meestal Marjolijn noemt in plaats van mama. Net of Iris die dingen nog los ziet van elkaar.
Marjolijn

Timmerman
Rebecca (6) heeft hoofdpijn en zegt het lijkt net of ik een timmerman in mijn hoofd heb!!
Jo-Ann

Poppetje
 

 

Verkopen
Ik kreeg van Daan (4) te horen of ik mee wou naar de winkel. Hij wou mij verkopen en een nieuwe mama mee naar huis nemen. Nee ik was niet vervelend ik was best wel een lieve mama maar hij wou nu wel eens een mama hebben die geen zeer been had zodat ie eens lekker mee kon op de fiets. Daarna mocht ik wel weer thuiskomen want hij was nog wel gek op mama en ik was nog steeds zijn vriendinnetje maar eventjes dus niet.
Barbara

 poppetjes

Rompertje
Mijn neefje (2,5) was bij oma en zag haar body aan de lijn hangen en zei ’dat is oma’s rompertje hè?! Wanda 

Verkeerd ouders 
Merel (4) heeft op school een goochem het gordeldier gehad.
Van de ’verkeerd ouders’ na even navragen en een briefje dat in haar tasje zat blijken het de verkeerS ouders te zijn
Marinda        naar menu        naar 2