Stichting Intermobiel

prietepraatjes 3

Hé een hand over
Daan (4) had gistermiddag vrij ivm een studiemiddag van de juffen en zo gebeurde het dat we met z’n viertjes even naar de groenteboer op de markt gingen. Wij stappen uit, ik pak mijn kruk en omdat het nu redelijk goed gaat na de operatie, heb ik aan 1 kruk genoeg. Zegt Daan ineens. Hè mam, je hebt een hand over!
Barbara

Die wil ik ook
Mijn neefje (2) liep steeds naar de gang en dan weer terug. Op een gegeven moment ging ik achter hem aan om te kijken wat hij daar toch steeds deed. Staat hij met zijn vingertjes langs de traplift te gaan. Opeens zegt hij, die ga ik vragen aan mama. Want zoéén hebben wij niet. Die wil ik ik ook!
Anoniem

Wegwerkhond
Ik was samen met Laura (3) in de supermarkt, en er reed iemand met een hulphond met een fel hesje aan. Zegt Laura mam, valt die hond nu lekker op voor de auto's of is het toch een wegwerkhond??? Ze vond het wel makkelijk een hulp hond. Want die meneer hoeft nu geen hulplaura mee te nemen (ze duwde op dat moment zo'n klein karretje met boodschappen voor me)
Barbara

Shift F7
Het is al weer behoorlijk lang geleden dat ik soms op school vertelde wat ik had en waarom ik in de ligrolstoel reed. Ik liet toen
ook mijn mondbit zien. Een jongentje uit groep 7 vroeg toen: hoe print je dan iets uit,als je je mondbit gebruikt want daar heb je shift + F7 voor nodig? Ik heb uitgelegd dat ik plaktoesten had. Maar ik vond het slim hoe die op zo’n vraag kwam.
Veroni

Pluis pluis
Mijn jongste van 2 zag het buiten sneeuwen en riep 'pluis, pluis'
Jay

Moederrobot
Bij de eerste postoperatieve controle is er uiteraard een foto gemaakt van mijn heupen. Omdat ik deze wel graag wilde hebben, had ik om een kopie gevraagd. De foto kwam vorige week met de post en daar is heel mooi op te zien hoe de prothese in mijn heup zit. De dag voor ik de foto’s kreeg, had Daan (4) van een vriendje een lego robot gekregen voor zijn verjaardag. Zit hij eens te kijken naar die foto met die prothese, komt er heel droog uit. Mam, je lijkt wel een beetje op een moederrobot met die gekke heup.
Barbara

blok

De aller allerliefste moeder
Mijn dochter (6) zei:"Mammi JIJ bent de aller aller liefste moeder van de hele wereld, want jij brengt mij en haalt mij altijd weer van school, ondanks dat je altijd pijn hebt en eigenlijk daardoor altijd moe bent"
Yolanda

Vadervlekken
Kewl (6)zag een moedervlek op zijn schouder en vroeg toen of er ook vadervlekken waren
Jay

naar 2          naar menu          naar 4