Stichting Intermobiel

prietepraatjes 5

Knikker
Papa heeft een zere schouder na een val en is daar inmiddels al aan geopereerd. Zegt Daan (5) heel leuk, ik weet hoe een schouder werkt. Dat is gewoon een soort van knikker die erin zit, die moet je dan ronddraaien en dan doet je schouder het weer.
Barbara
Messen
Rebecca (7) word wakker met keelpijn en komt naar me toe. Mama zegt ze ik voel allemaal messen in mijn keel.
Jo-Ann

Dramamoeder
Ik had het er met Gerianne (10) over dat als je vaker bij een vriendinnetje over de vloer komt, je dan merkt dat die moeder ook best wel eens moppert op haar kind. Zegt ze: "ja dan vind ik het soms echt een dramamoeder, omdat ze zo zeurt."
Jo-Ann

Pepernootjes
Na een lange tijd hebben we weer in het bos gewandeld. Zegt Daan (5) ineens. Mam waarom zeg je dat het pepernoten zijn, want dan zijn het wel gekke pepernoten hoor. Het waren alleen geen pepernoten, maar beukennootjes.
Barbara
Niet moe
Rebecca was buiten met een vriendinnetje. Ze waren niet in de buurt. Het vriendinnetje was hier voor het eerst, dus toch maar eens zoeken waar ze uithingen. Hier de buurt afgecrosst, maar nergens te vinden. Kom ik thuis zijn ze net binnen. Ik was ze net misgelopen want ze zaten bij school. Ik zeg: "ik heb jullie overal gezocht en ben zelfs 2 keer bij school geweest, maar ik kon jullie niet vinden". Zegt Maaike (7):"gelukkig word jij helemaal niet moe, want je hoeft niet te lopen en alleen maar te rijden". Jo-Ann

blok     naar 4          naar menu          naar 6