Stichting Intermobiel

Prietepraatjes 7

Davy komt op voor zijn moeder!
Iedere dinsdag ga ik met Davy (4)en de rest van mijn familie zwemmen. Ik heb een pacemaker en je kan bij mij goed zien waar hij die zit. Nu zat ik pas in het zwembad met mijn broer en een kennis te praten. Tot Davy zegt: 'mama die mevrouwen zitten naar jou te kijken en over jou te praten'. Opeens kwam één van die vrouwen naar mij toe en zegt: 'of ik aub met een t-shirt wil gaan zwemmen wat dit was lelijk om te zien'. Mijn broer, ik en de kennis wilde wat gaan zeggen. Maar Davy was ons voor die zei: 'he mijn mama heeft een hartkastje en als je het niet wil zie dan kijk je lekker de andere kant op!!'
Diana
Geld erbij 
Jesper (4) gaat met mama, oma en Niels (2) naar de stad. Ze hebben de auto geparkeerd in de parkeergarage. Bij de slagboom krijg je dan een parkeerkaartje. Als je er dan weer wil vertrekken, stop je het kaartje in de automaat en je betaald dan het aangegeven bedrag. Dit deed mama dus ook. Anderen na hun deden dat ook en betaalde niet gepast en dus te veel. Zij kregen wisselgeld terug. Hierop riep Jesper behoorlijk hard: “Kijk, die mensen krijgen geld erbij!”. Waarop iedereen, die het hoorde, hard in de lach schoot.
Johan

 
Fout geparkeerd?
Als ik met Daan naar zwemles ga, zet ik meestal de auto op een van de 3 invalideplaatsen neer. Na de les lopen we gelijk met een kennisje terug naar de auto's. Haar dochtertje ziet dat wij op de invalideplaats staan en roept gelijk dat we daar niet mogen staan. Laat de politie het maar niet zien, want anders krijg je een dikke vette bekeuring. Ze heeft geleerd dat je je auto niet op een parkeerplaats neer mag zetten met het rolstoelbord er voor. Na wat uitleg heb ik van haar toestemming en is het goed.
Barbara
Wegspoelen
Jesper (4) ging bij mij op bed zitten, want hij wilde een mailtje naar zijn ome Frank sturen. Hij ging zelf zijn naam typen. JER Dat was fout, dus toen vroeg hij of ik die laatste letter wilde wegspoelen, want die letter was niet goed. Het moest het slangetje zijn. (de letter s)Hij tikte weer verder tot zijn naam JESPER er stond.
Johan  
 
Welk stokje
Wij gingen van de week boodschappen doen en ik zeg tegen Davy(4): 'mama moet even wat eten anders val ik van mijn stokje' zegt Davy': 'mama welk stokje?
Diana

blok      naar 6          naar menu          naar 8