Stichting Intermobiel

hondenshop.nl


Websiteadres Hondenshop.nl www.hondenshop.nl
Soort producten allemaal soorten spullen voor de hond
Verzendkosten • verzending bij vooruitbetaling of online betaling €2.95 per levering. Vanaf 29,-- betaal je geen verzendkosten
• verzending buiten Nederland: België en Duitsland, bij vooruitbetaling of online betaling €9.95 . Andere landen op aanvraag.
• verzending onder rembours €9.45 (alleen binnen Nederland)
Betaling Vooruit betalen, online betalen, rembours.
Ruilen Ruilen is mogelijk. 14 dagen op zicht. In geval van defecten of verkeerde producten of ruilen altijd contact opnemen met de klantenservice. De verzendkosten zijn voor de koper.
Retourneren Ja, verzendkosten zijn voor de koper. Cd-rom's en videobanden worden niet geruild of retourgenomen.
Levertijd De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling betaalt is duurt het maximaal 3 werkdagen voordat de bestelling wordt verzonden. Meestal is bij online en rembours betalen binnen 24 uur geleverd.
Cijfer 8,5
Voordelen Duidelijke en overzichtelijke website zonder te veel toeters en bellen.
Bij niet het op voorraad zijn van het artikel of een ander probleem wordt er goed contact opgenomen met de klant. Eventueel wordt een alternatief aangeboden.
Nadelen Verzendkosten zijn voor de koper. Wie slim winkelt, haalt die kosten er ook weer uit. Meerdere artikelen tegelijk bestellen en/of in de opruimingshoek kijken loont zeker de moeite!