Stichting Intermobiel

Neckermann

Websiteadreswww.neckermann.com
Soort productenKleding (dames, heren en kinderen), bedtextiel, huishoud en elektro apparatuur, witgoed, tv en stereo appratuur, PC en geames en telefonie e.d.
Verzendkosten

Voor de verzendkosten hanteren zij vijf verschillende tarieven. Deze zijn afhankelijk van afmeting en gewicht van het grootste/zwaarste artikel per bestelling.

1. Minimumtarief: € 4.99: Dit tarief geldt voor alle artikelen met een gewicht tot 3 kilo, zoals: alle boven- en onderkleding, schoenen, accessoires, huishoudlinnen, bad- en tafeltextiel, gordijnen, kleine huishoudelijke apparatuur.

2. Laag tarief: € 9.99 (minimum + € 5.- transporttoeslag) Dit tarief geldt voor grotere pakjes met een gewicht van 3 tot 20 kilo, zoals: kleine fitnessapparaten, campingartikelen, verlichting, pannensets, dekbedden, tapijtjes, spiegelkastjes, klokken, stofzuigers, videorecorders, DVD-spelers, camcorders, printers en scanners.

3. Middentarief: € 18.99 (minimum + € 14.- transporttoeslag):
Dit tarief geldt voor alle artikelen met een gewicht van 20 tot 40 kilo, zoals: hometrainers, grasmaaiers, kastjes, salontafels, matrassen, fornuizen, magnetrons, stereotorens, televisies en computers.

4. Maximum tarief: € 24.99 (minimum + € 20.- transporttoeslag)
Dit tarief geldt voor alle artikelen met een gewicht vanaf 40 kilo, zoals: complete fitnessinstallaties, bankstellen, wandmeubelen, slaapkamers, was- en droogmachines en koel- en vrieskasten.

5. Speciaal tarief: € 2.50
Dit tarief geldt voor CD’s, DVD’s, CD-Roms en games.

Alle artikelen die in voorraad zijn heb je binnen 24-uur in huis. Indien er bij het bestellen ’geen voorraad’ wordt gemeld, dan krijg je binnen 10 dagen een berichtje van neckermann.com

BetalingAls je een nieuwe klant bent en je hebt bij je bestelling aangegeven in termijnen te willen betalen, dan kun je wachten op je eerste rekeningoverzicht dat je ontvangt na 6 weken. Hierop staat vermeld wanneer en hoeveel je moet betalen. Vervolgens krijg je iedere 4 weken een rekeningoverzicht. Heb je bij je bestelling aangegeven dat je per acceptgiro wilt betalen en je houdt de bestelde artikelen dan dien je binnen 10 werkdagen, na de factuurdatum, het gehele bedrag te voldoen.
RetournerenJe krijgt eerst al je aankopen 14 dagen gratis op proef. Pas dan beslis je of je aankoop wil
houden. Niet tevreden? Retourneren is erg makkelijk. Je hoeft daarvoor de deur niet uit: je belt
de Retour Afhaalservice en zij halen het pakket GRATIS bij je thuis weer op.
Ruilen

Bijna alles wat je bij neckermann.com bestelt, krijg je 14 dagen lang vrijblijvend op proef. Je bent vrij om het te passen, te proberen, te testen. Na 14 dagen beslis je of je het neemt of terugstuurt.

Wil je het pakket of een gedeelte hiervan terug sturen, verpak alles opnieuw in de originele verpakking. Betreft het een postpakket, dan dien je het hele roze middengedeelte van de factuur bij te sluiten. Plak de adressticker op de doos en verwijder de oude adressticker. Ook het ruilen is gratis. Je kan bellen naar de afhaalservice en een afspraak maken. 

Cijfer6,5
Voordelen- breed assortiment producten
- Op internet regelmatig aanbiedingen.
- Ze halen het pakketje thuis op.
Nadelen- Je betaalt ook extra bankkosten als je via acceptgiro betaald van € 0,25
- Met grote regelmaat zijn de producten er niet. Het wordt niet meteen aangegeven dat het uitverkocht is. Dan ontvang je pas na weken een bericht dat het uitverkocht is.
- Veel naleveringen
- De informatie op mijn neckermann is erg beperkt. Zo kan je bijvoorbeeld niet zien of een product nageleverd wordt. Ook kan je niet het actuele rekeningoverzicht zien of via internet een retourafspraak maken.
- Bij een actiefolder en grote opruiming zijn de producten vaak snel uitverkocht.
- Je moet goed naar het rekeningoverzicht kijken. Bij opruimingen moet je goed opletten dat wel de afgeprijsde prijs op het rekeningoverzicht staan in plaats van de oude prijs.