Stichting Intermobiel

Bart smit

Website adres    http://www.bartsmit.com  
ArtikelenSpeelgoed
VerzendkostenWanneer je een bestelling plaatst met iDeal, betaal je € 1,50 bezorgkosten, ongeacht het aantal artikelen. Wanneer je een bestelling plaatst met acceptgiro of met creditcard, betaal je € 2,95 bezorgkosten, ongeacht het aantal artikelen. Wanneer je een bestelling onder rembours plaatst betaalt je € 5,- bezorgkosten, ongeacht het aantal artikelen. Deze bezorgkosten worden automatisch opgeteld bij het orderbedrag
BetalingMet iDeal, acceptgiro, met creditcard, of onder rembours.
Retourneren en ruilenAls je artikelen retour wil sturen, moet je van tevoren contact op te nemen via de email, of via de klantenservice. Na contact met onze klantenservice kunt u de artikelen retour sturen naar het antwoordnummer. dus dat kost geen geld. Bartsmit kan je retourzending alléén in behandeling nemen wanneer je je gegevens op het retourformulier heeft ingevuld. U vindt dit formulier op de achterzijde van uw besteloverzicht. U verstuurt het pakket via het postkantoor, waar u een pakketcode zal ontvangen die ervoor zorgt dat het pakket terug te vinden is wanneer het zoek raakt. Alleen als u in het bezit bent van die code kan bart Smit verantwoording nemen voor een zoekgeraakt pakket.
Cijfer7
VoordelenVrij snelle levering. Je hebt er een hoop speelgoed en games. Je kan aanvinken of je er cadeaupapier bijgeleverd wil hebben. De bezorgkosten blijven gelijk ongeacht het aantal artikelen. Bij retournering betaal je niet zelf de verzendkosten. Het gaat via een antwoordnummer. Door websitekorting zijn sommige producten goedkoper als in de winkel. Ook kan je direct vanuit de folder of catalogus op internet bestellen.
NadelenRuilen en retourneren gaat via postkantoor.