Stichting Intermobiel

Prietepraatjes 18

Willem II.
Jari (6) mocht gisteren naar Willem II voor Sinterklaas. Hij is lid van de Willem II Kingsclub. Dat was allemaal perfect geregeld en hij kreeg een tas met allemaal kadootjes. Daarbij zat ook een grote fotokaart van alle spelers met ruimte om alle handtekeningen te verzamelen. Jari zijn conclusie: Wauw ik denk dat er wel meer als honderd kindjes waren en die kregen allemaal zo’n fotokaart. Dan hebben die spelers lang buiten moeten staan om meer dan honderd foto’s te maken!?! Geweldig toch.
Cindy

Appelmoes.
Jari (6) zei onder het eten het volgende: 'Papa en mama, jullie mogen niet uit elkaar gaan!' Dus wij reageerden heel verbaasd, hoe kwam hij daar weer op.
'Weet je waarom niet?', zei hij. Dus wij keken hem vol verwachting aan. 'Nou, dan wonen jullie niet meer bij elkaar, en als mama dan de pot van de appelmoes niet open krijgt: Wie moet hem dan open maken??'
Wij moesten zo lachen, stiekem, anders zou hij boos worden, want hij was echt serieus. We aten nasi, zonder appelmoes, dus hoe hij erop is gekomen weten we echt niet, maar wel het onthouden waard. Cindy
 

Dierendag en papa?
Met dierendag kreeg, behalve de dieren, ook papa wat lekkers. Op een boterhambordje had Shifra verschillende hondenkoekjes gelegd en die werden netjes aan papa gegeven samen met een kopje thee.
Elsa

De wei.
Dré stond met een vriendje buiten. Vriendje: "Dré ga je mee spelen in de wei?" Dré: "nee daar heb ik niet zo'n zin in" Vriendje: "kom nou mee spelen dan gaan we niet naar de wei, we gaan naar een veld met allemaal gras sprietjes". En Dré gaat nog mee spelen ook.
Groetjes Wanda Vleugels

Instrumentaal lied.
Ik vraag aan Jesper: 'Zullen we weer kijken naar dat lievelingsliedje van DVD?'. Jesper reageert enthousiast: 'Ja, dat liedje zonder geluid!' Even later corrigeerd hij zichzelf, nadat ik in de lach was geschoten, met de woorden: 'Dat liedje zonder praten.'
Johan

Hier ook de prietepraat van uw kind?

Vul dan het contactformulier in en selecteer opvoeden, zodat we het hier (eventueel anoniem) op de site kunnen plaatsen.

naar 17          naar menu          naar 19